0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
600ccm je po meni ako se hoćeš voziti 1000 je glumatanje jer malo je ljudi koji to znaju iskoristi i i još manje je mjesta gdje to imas
A Moto Krk?
Sta glumatanje? Slobodan izbor. Ako netko zeli 1100ccm voziti 60kmh, nek izvoli.Meni je vrhunac Panigale 1199, a taj motor niti Marquez mozda ne bi mogao iskoristiti, pogotovo jos na obicnim cestama. Ali motor kao takav je remek djelo i mote ga se voziti 100, pa sta? HeheNadalje, Multistrada 1200.... Opet preko 1000.....Tako da.....
Ides li sutra?
Je ovo 899 panigale? Koje gume ima za zimu?
Volim uvijek ima vise izbora, zato pitam. Da malo usporedim cijene i ponudu, ionako sam 2-3 puta tjedno u Ri.Vjerujem da ako nista drugo barem se moze isprobat vise modela i velicina
Briga nju što sam već dvije lopate za snijeg potrgao, mrcina spava(Image removed from quote.)
mogao si joj bar upaliti TV da skrati vrijeme :
: (
Izgleda da nista do proljeca.....Onda, jeli dolazi ona Honda? Hehe
Dolazi ako se ne zagrijem za nešto drugo do proljeća Moga si nas odvest s bembarom na kavu u međuvremenu
Nemam zimske gume haha, a prevelika snaga za zadnjoj osovini pa triba pazit
Može do Stobreča. Ja ću sist nazad i vezat se. I pokrit oči. Zvuk me zanima
E zvuk je heben :-))) A sve serijala.Morat cemo ipak pricekati jos par miseci :-)))Otputovah....
Nemoj da te zabrinjava, i meni na 350ki je City Grip made in Serbia i drži više nego dobro. Doduše, zadnja se mijenja nakon svake sezone, prednja nakon dvije, ali to je danak snazi i uglavnom bočnom kretanju po gradu.
Nisam dugo izdrzao bez motora, Honda cbr600rr je u garazi Org 26600km, full yoshimura s granama, k&n.Jedino gume triba minjat i da zatopli malo
Stroj ipo Čestitam