0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Danas ih oglancao opet(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)i stavio novu tablicu (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Ak ti je ovo iza stari točno znam taj pogled.... čeka da završiš naslikavanje i da krenete pilit drva Tak bar moj veli
kako ti tablica odmah dize izgled cim pise os... (salim se naravno) :grinning-smiley-043:
Dosla mi riba na tehnickom, evo tamo su ti tablice izaberi si jednu. Trazio sam bio 777 ili 700 ali nis od toga svi su bili bzw brojevi, ovaj mi se svidao nekako neznam
tablu zamjenis za 5 min;)sada ti slijedi auspuh kako ti reko.....i za zmigavce mi se javi da rjesimo to da si na miru...jbt zender :P mrzim ga xd
Lose, lose, bas je nekako zapustena, ako se oces rijesit te krame mi se javi pa cu ti uslugu napravit.. Alfica je
bio, vidio, vozio. neidesmjesta do 3000 okrt , poslije drugi zivot :wzalfica dobro ocuvana, dobro se vozi, nema nista manje cvrcaka nego u mojoj. sve u svemu bit ce odlična kad se rijese neke sitnice
u pon sam opet tamo do srijede mogli bi
javite se da vidite kako vas boxer sije i vrti ko TS :Pi satove baci u bjelo ko ja
vozio sam i ja svoju ko penzioner...prvih mjesec dana...
uff vecinu zna ostalo ce saznat sam