kupljen DNX7260BT doalzi u toku sljedećega tjedna

žena će me 
meni prekrasan model makar ni jedan im nije loš. krivo mi je što nakon 2 -3 god prestanu izbacivati noviji firmware,
tjeraju te da uzmeš novi model.
jedina mana po meni je što alfa ima prenisko poziciju gdje ulazi multimedija,
i komanda ploča je malo savinuta prema vozaču , sjedni na suvozačevo mjesto i ima razlike u pogledu.
ja sam razmišljao kupiti dodatni monitor (lcd ekran) i spojiti na video out na kenwood, samo ne znam gdje postaviti taj ekran i šta prolazi kroz video out da se vidi na monitoru, da li samo video ili i slika navigiranja , mislim da je samo prvo , ja bih volio da vidim sve kao i na samom kenwoodu.
i stavio bih u visinu vidnog polja.
nemam više slika iz biviših auti ,sve pogubim, jedino još u rextonu imamo 1 din od clariona multimediju
i kod njega sjeda visoko, još kad izađe ekran možeš voziti i gledati komotno, kod alfe bacaš pogled u vožnji.
Danko
multimedija će ti doći sa City Navigator® Europa , to je zadana karta , kod nas ti bolje radi Adira route ,
morat ćeš je naknadno ubaciti, to bi morao platiti, pokazaću ti kako ja ubacujem i od kud skidam, nadam se da je isto , ako nije ima načina pa ću pogledati na netu.
baš sam jučer ubacio zadnju verziju. po Ex-yu voziš sa Adria rute a kad ulaziš u Evropu prebaciš na City Navigator® Europa. Adria rute ti je bolje pokrivena i rađena isključivo za naše područje.
i vidječeš kolko kablova, treba sve to posložiti iza , to je gužva iza multimedije.
vidimo se :