ja se ne zezam, doista Federal 595 na stock urednom M3 E46 decki se voze 1:48-1:47 bez ikakvih problema...da, OEM ovjes i OEM velicina diskova i kljesta...kakve su plocice i diskovi to ne znam
Pricao sam sa Rayom, a i gledao neke filmice na YT sa Grobnika
jbg, mozda decki znaju 
Drndak na slicku (bas slicku) sa orginal celjustima ali prednji veci CSL disk (345mm) 1:42...ovjes ne znam ali mislim da je bila neka gewindacija...jak je to auto i fino se vozi, recimo tu sam odusevljen, bas se hebeno dobro vozi taj M46, pa nije dzabe proglasen za naj M 
M92 sam leggero probao pa ne znam kako je kad ga gazis
Ma vjerujem ti ja. Dečki sigurno znaju. vlasnik jednog E92 je imao ogromne probleme na razno raznim track dayevima, auto mu se pregrijavao i nije kočio. Stavio je veći hladnjak i carbotech kočnice, riješio problem. Meni je samo smješno da daš toliko love za sportski/ultimate track day auto i onda još moraš uložiti ako hoćeš ozbiljno voziti td. Za tu lovu bi trebao sjesti, okrenuti ključ i brzo se voziti na stazi, ne rušiti rekorde.
Kužiš kaj pisac misli.
Razumijem da si ti morao mjenjati kočnice na 75 ili na mito za td, ali za m3 bi trebao sjest okrenut ključ jurit do staze, po stazi, otići doma i voziti sve oem. Pogotovo za tu lovu koju platiš. Ovak ispada da je to onda grand touring auto ili autobahn jurač.