0 Èlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
moze i 16v samo me zanima ono sta pase 100% da nema puno preinaka i komplikacija
a nema 8 svjecica ako dobro znam i nema varijatora ak se navaram sto mi jako dobro pase
jel tko radio od na¹ih V6 u 145? :
istina, varijator ti je oko 1400 i svijeæice su isto tako negdje, znaèi to ti je nekih 400 eura recimo i s tim se vozi¹ 100tkm i vi¹em, pa sad vidi jel ti se isplati. Znaèi novi motor + atest ako idemo ba¹ po PS
koda mi misli cistas taman sam htjeo otvorit ovakvu temu jer imam namjeru uzet neku 145-cu 1.4 ts pa ubacit u nju nesto jace dali se daju stavit bez nekog veceg kemijanja ovi motori u 145-cu 2.5v6 iz 156-ce,3.0 iz 166-ce ili 2.0t iz cupea ili ustvari oko ubacivanja kojeg motora je najmanje zajebancije bitno mi je samo da motor nije slabiji od ovog 2.5 i 190ks.
mislim da bi ovo bilo najte¾e za odradit, a najlak¹e bi trebao iæ 2.0t
ma meni je bitno samo da u papirima pise 1.4 zbog registracije nisam lud da radim atest. a nista ako oces bit na miru stavi 1.2 iz punta i problem rijesen :hehe:a sta je bolje trazit 2.0t 16v ili 2.0t 20v ovaj drugi je malo jaci i samim time bi ga i nasvirao na vise ks sto mi je prednost al me zanima i koji je pouzdaniji i izdrzljiviji motor od ta 2 vidim da ljudi nekako vise preferiraju ovaj 16v :
Toèno. Tipo 2.0 16v nema punih 150 KS. Ostalo su bajke i preinake. To naæi u dobrom stanju je malo te¾e.Ali ti treba i sva struja i kompjutor i jo¹ vjerojatno kojekakvih sitnica koje se otkrivaju prilikom ugradnje i sklapanja.©ta se tièe piljenja mulde to se radi samo kod ugradnje 3.0 V6 12 ventilskog motora jer mu je termostat s vanjske strane kod remenica. Kod 24 ventilskog ne treba.Ja kad bi i¹ao na preinaku onda bi izdvojio lovu za motor iz 147 3.2 GTA da znam za¹to se zajebavam.
2.0 TS 8v iz 155. 60kg manje tezine u nosu, nema briga oko varijatora skupih svjecica, remena, radilice i ostalih gluposti ko na 16V.
gdje naci taj motor???
pa to ti je skoro pa isti motor ko i u alfi ts, odnosno tipo je bio baza za ts motore
Ne, to je skroz drugaèiji motor i kvalitetniji. To je stari fiat doch sa 16V glavom. 2.0 TS 16V je novi motor koji je nasljedio taj u fiat tipu, lanciama.
eto, a ja ba¹ imam dobro mi¹ljnje o 2.0 16V ts-u