Najbolje mi je kad lik koji ode na jednu utrku brda u 5g. komentira to isto brdo i to samouvjereno komentira.
Di si ti to golube bio na Brgatu da si vidio sta i kako je popravljeno i kada je popravljeno u nedjelju?
Da popravljeno je ali ČABA JE KREČIO, nije mu dopusten start. I to je u skladu sa pravilnikom. Tako pise i tako jest, nije imao pravo na start.
Cinjenice su sljedece, da je to tako na sve i jednoj utrci PH i da je isti kriterij za sve nitko nebih slova napisao, ali to nije tako! Da se ovo desavalo za 5 mjesto klase npr. E16 nitko nebi ni spomenuo ali ovdje se direktno odlucivalo o prvaku Hrvatske na brdskim utrkama za sezonu 2019 generalno, dakle kategorija 1, auti.
Kategorija 2 su ti formule i tu je Laszlo odavno prvak.
Ove godine imamo prvaka koji nije najbrzi nego je skupio najvise bodova, AMEN! Bodovi se broje, ne pobjede!
Keke Rosberg prvaka, isto kao 1982g. kada je lik sa jednom pobjedom postao F1 prvak svijeta

Dejanu cestitke!
Domagoj nije zasluzio da ga se vrijedja, zasto, kakva marioneta? Kaj netko pizdi na Domagoja zbog HICa? Alo?!
Da nema ljudi poput njega gledali bi prvenstvo prvenstvo yugica i hondi civic.
Aktivno sam vozio PH brdo 4 godine pa znam odnose i relacije, narocito medju vozacima.
Oba decka su ok i na mjestu i nitko ne misli da je bogom dan.
Kada ulozis pk u prvenstvo i onda padnes bez izpaljenog metka onda je valjda ljudski razumjeti kada se netko ljuti, opravdano ili ne.