Bio sam sad na Sljemenu. Momci voze samo tako, ima tu bar 15 vozača koji bi se mogli tući za 1. mjesto kada bi svi imali iste aute.
Nitko ne može osporiti da Krainc nije odličan vozač. Je da mu auto ima 700 ks, ali to ne vozi samo, treba vozač koji to zna ukrotiti. Na pravcu je ta snaga prednost, ali u krivini je lakše fino kontrolirati auto sa manje konja.
Bojan Tomić je odličan. Štopao sam niz od 2 zavoja (zavoj 2 u centru) i redoslijed je bio ovakav: Krainc, Tomić, Herceg. Herceg vozi Renault 5 turbo.
S njim sam pričao, lokalni momak i kaže da svake godine potroši 50 litara goriva prije trke da bi mogao upamtiti stazu. To i ostali kažu. Za Sljeme moraš imati fotografsku memoriju ili na taj način, druge nema. Staza je duga i nema orjentira kao kuća, nadvožnjak, most i slične stvaro. Samo šuma, pa opet šuma, a krivine nalik kao jaje jajetu. Ima 5 zavoja varalica. Pošto je šuma ne znaš da li je iza zavoja lakat ili pravat. Iza tih zavoja varalica je pravac (blage krivine) koji se prelazi punim gasom. I sad je poanta da točno znaš te zavoje varalice, ako uletiš u zavoj, a misliš da je varalica, a ono lakat, onda bum tras.