Ukupno Glasova: 33
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nema ga na forumu .... sigurno se vozika naokolo sa Alfom
Kao što sam več rekao - TIPi TOPi... Ali kao da sam več negdje vidio ovakvu naljepnicu koja je na prvoj haubi... : :rolll:
Perfekcija! Prava boja, pravi motor
Powered Show N Go License Plate Transport645Ci - Hidden License Plate
ili ovoLicense plate flipper - vechile registration plate changer
Tek sad vidim - a bočni žmigavci... : : :
a motor je sta, 166 3.0 24v sa pripadajucim OEM ECUom? kaj to gura van, 220ks?!
Auto uživo izgleda odlično, mada je bilo samo u prolazu I još nešto, neznam ako si slučajno imao duga, mimoišli smo se kod željez. kolodvora,svjetla su me zaslijepila skroz, ako si imao kratka, spusti ih malo
nisam ti bas pratio temu ali sad sta sam na brzinuo vidio odlicno je auto ispao, meni se bas svidja iznutra i ovaj volan u kombinaciji sa skoljkama je sjeo ko budali samar mehanicko pitanjce, koja getriba ti je gore, 2.5V6 od 156ice? a motor je sta, 166 3.0 24v sa pripadajucim OEM ECUom? kaj to gura van, 220ks?!imas Q2 diff ubacen?
pa pitam jel kemijano ili je standardni 3.0 24v iz 166 s tim da ovdje vuce, ne gura...nazalost...da gura to bi bio AUTINA
Ma 6000kn nedam ni lud za speru...nije da nemam ali mislim da je to previse malo....a mapiranje ide kako god I sa sperom I bez nje to moram napraviti mislim bar ja hocu jer nije to samo par konjica gore...al dobro da ne kopliciramo kad bude neka prilika tj ako bude kupit cu je imam I to u planu I trazio sam vec ali za sad nista sa nekom normalnom cijenom :
na sta jos ciljas osim dodatnih konja kod gubica, odziv na gas? kaj to para kosta, koliko se sjecam prica je bila nekih 300+EUR jesu to valjci, prije i poslije?!u biti Zagy zna