0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ovako, na prednjoj strani imam obicne diskove, neventilirajuce, a sad je doslo vrijeme da ih promijenim pa bi stavio ventilirajuce.Zanima me dal je to izvedivo i ak je koje su izmjene potrebne!
uzmes busilicu prije nego stavis disk,i probusis ga cijelog.i eto ti...ja nazad imam neke male diskove..jel bi mogo stavit vece?
sta, materijal je tvrdi ili? pa ja mislim da bi se to dalo..samo,cemu to? mislim,zasta sluze ti samoventilirajuci? osim sto imaju neke rupice ili sta vec
normalno da je tvrd, nije to od bicikla čovječe, a ventilirajuči su zato da se bolje hlade, a urezani ili bušeni da bolje koče i da odvode temperaturu sa samog diska
Ne bih se kladio da urezani ili buseni disk bolje koci od "obicnog" samoventilirajuceg diska...
(Image removed from quote.)
a cuj sad... ako je disk ravan bez rupa onda klizi po njemu plocice a ak je izbusen, onda se uvati u rupu i bolje primi
svidja mi se disk...
al kosta puno a? ..a jbg. ja cu uskoro morat mjenjat sve diskove..al ok mi auto koci. ne znam kako bi trebo inace.al ok mi je sad
pa ajd reci otprilike cijenu ovak... sva 4 diska, i sve plocice nove,neke dobre....a kako inace koci 156? meni nist posebno..a cujem da dobro koce
ja imam obicne izrovane diskove
a mali su mi..zadnji pogotovo..kad vidim npr tuarega ili porshe cayene.. koliki su tamo zadnji..
al ja bi velike da bolje izgleda... nek bolje koci..
Kupi veca kljesta,vece diskove,nove lajtunge ipripasi to gore...
sam nek kupi veče diskove i nek to namontira gore, pašu i veči bez problema, exer odi u dučan i traži diskove od alfe GTA i to namontiraj gore, to ti je promjera 330mm
i nek ostavi 15-ice na autu da diskovi izgledaju veci
pa nrk se po diskovima vozi... to je onda izravno na podlogu u staje u sekundi
pašu mu ti diskovi, takvi su kod mene na autu, i ima tam šeraf otraga koji ima na sebi skalu i odešavaš veličinu klješta po diskovima, kod mene je šeraf na zadnjoj skali i to je 330mm