0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Takva je i cijena.Mada, kaže frend da ih ugrađuje dosta i da nisu tako loši.Još imam u ponudi LPR i TRW, S kojim pločicama iskombinirati: Ferodo, ATE, BOSCH?
Ja ne kuzim kak chakija ima toliko problema oko tih trw diskova.... ja ih imam i meni su se dobro pokazali, kad se zgriju super koce samo sto sa raicam plocicama cvile za poluditSent from my GT-I9505 using Tapatalk
Uzmi si Bosch, dosta su povoljni a dobri. Ja ih u firmi prodajem i do sada niti jednu reklamaciju nisam imao..
A eto vidis, recimo svi kazu da trwu treba da se zgrije da dobro koci, meni bas obrnuto..kad idem na more starom cestom, brzo su gotove
Trw je pločica za svakodnevnu upotrebu, ti se do mora sigurno dobro iznaganjaš i pregriješ ih kao i na Grobniku.Da imaš željezničke kočione papuče, poderao bi ih brzo. :
ja promjenim skoro 3 seta guma na jedan par plocica. na prosloj mi izdrzale preko 100tkm. na ovoj manje jer je jaca i brza a povremeno vucem i prikolicu
Ok, medjutim imaj na umu gradsku voznju. Ja u 300km npr na otvorenoj cesti, da ne spominjem autoputu (govorim o normalnoj voznji) stisnem kocnicu jednom mozda (karikiram) dok u gradu u tih 300km (5-6 dana) svaki cas....
tocno tako, jaaakkkoooo velika razlika gdje se vozi. primjer rijeka i zagreb nije isto. jedan na brdovitom terenu drugi na ravnici i tako dalje. ali igra puno do samog vozaca.
nisam razumio koje pločice-marka?
Original tvornička ugradnja iliti ricambi
Raicam je prva ugradnja kolko ja znam
Ma bilo je vise proizvodaca u igri za ricambri plocice. Recimo na mojim prednjim kljestima pise Bosch, ATE i taj Alfin grb pa ti misli tko ih je napravio :hehe:
još nismo ustanovili šta je original : :hehe:
Mali osvrt na diskove zimmerma, stavljeni novi prije 3g, jucer malo sarafali skinemo disk a on totalno pojeden i pred raspadom. Na njemu su ferodove plocice koje su metnute nove sa diskovima, imaju jos pola mesa ...Auto nije prosao 50k km
to ces morat prije okrivit plocice nego disk.