@Face_Off ma to je rekao na kvalifikacijama da je već polovicom sezone ili tako nešto izjavio da bi otišao i dobio odbijenicu od red bulla i ferraria, pa se onda ova njegova ekipa za to obratila mercedesu.
mada mi je malo glupo da bi red bull i ferrari odbili takvog vozača, a u svojim redovima imaju webbera i massu
A sto se Novaka tice mislim da on mlati praznu slamu vecinom... doduse to ne znaci da ovaj put nije u pravu bio al nisam nidi procita da je bilo nekih kontakata i odbijenica od Ferrarija i RBR-a..
Mada ima svakakvih izjava vozaca sa zeljama koje momcadi ili demantiraju odmah ili izjave da bi voljeli imat tog vozaca, tako da ne mora bit da je bilo nekog ozbiljnog kontakta. Who knows...
A RBR i Ferrari su se oko Webbera onda natjecali, IMHO, za drugog vozaca u Ferrariju je ipak LH malo prevelik kalibar... Njima bi Webber recimo bio odlican, brz al ipak ne top 3 danasnje F1. Ko sto je dobar u RBR-u.
A sta ce Ferrari sa Massom i njegovom zamjenom to samo nebo zna... Nije im pametno produzit ugovor jos godinu, mislim da su se zeznuli sto nisu Pereza uzeli, makar bio neiskusan kako oni kazu..
@Alfa Dreams: evo rezultate kvalija

MS ide +10, Button i Hulkenberg +5, a Vergne +3 mjesta zbog raznih kazni...