A jel netko primjetio naočale na Kimiju kad su dali intervijue poslje utrke..

Ivica Kostelić style :hehe: :hehe:
Neznan za cvike , ali sad osta iznenadjen kad san vidia da nema vise kose :hehe: . Ocito mu prisila ona vrucina u Bahrainu

Ma ja san odusevljen danasnjom trkom . Bravo za Maldonada , iskupia se za onu pogresku u Austaliji i to visestruko

. Massa krenia optimisticno pa opet nigdi zavrsia . Hamilton , dobro odvozena trka . Da Massa nije ima onaj penalty , nebi Hami zavrsia trku :hehe: . Koje je objasnjenje RB-ovog mjenjanja krila MW I SV ?? Vracali old-spec krila na auto

: . Alonso , trka odvozena kako se i ocekivalo za njega (iako je meni u glavi bila proslogodisnja Barcelona i on ) . Do sad me nista nije vratilo u proslost ka ona scena dok Schumi izljece u pijesak . Odma su navrla sjecanja

:hehe: . Sto se tice mog miljenika . Opet odlicna trka ,skidanje momcadskog kolege odma na startu i vidljivo brzi ritam . Kod prvog stopa , nisan se nada meksim gumama, kod drugog san osta vec lagano sokiran , a kad je pocea treci stint , onda je vec bilo prekasno .
Vidljivo odusevljen sa 3cim mjestom

: . Pressica je bila odlicna . Alonso bleji u Kimia , a ovaj vadi krmelje iz ociju i kida nokte na prstima

:

:
Svejedno koji ce MS startat ionako nece zavrsit utrku :hehe: :hehe: samo je pitanje oce li sam izletit ili ce povuc nekoga sa sebom
:
:
:hehe: :hehe:, uuu , ovo je bilo nisko . Nikako da se njemu posloze kockice .
@edit
In the meantime , Ferrari-evi spijuni zakazali danas :hehe: