0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ova:(Image removed from quote.)Viva🇮🇹
dextron 2 je spesifikacija al 3 ga mjenja, mozes obican atf stavit al znaju propisat nakon njeg stari sistemi.. pokusaj nac neko servo ulje bas, navodno je od vw-a njezno dosta oko 100 kn litra i zeleno je
Moze pomoc alfisti: danas sam posudio auto prijatelju i nakon predjenih 300 tinjak km parkiran je kod mene. Kada sam nakon sat izasao vidio sam lokvu ulja koje se poslije ispostavilo da je servo (jer je jedino tog ulja falilo). Kako je moglo tako naglo toliko iscuriti. I sta bi moglo biti auto je 145 TS i prije mi je pustalo ulje na letvi ali oko 0.5l na par mjeseci. I sada sam dosuo i nakon sat jedan jos nista nije pustilo. Sta se desava??? Hvala unaprijed na svim info
crna sipka sto ide od volna do sipod paucica , koja joj je funkcija,
Jesan ja lud il mi se čini da te šipke kod mene nema :
ta šipka služi kao stup ili nosač za airbag . kad se aktivira airbag , da taj stup upije silu koju stvori aktivacija airbaga .vidi se na njoj naljepnica u vezi airbaga . verzije bez airbaga nebi trebale imati tu šipku .
bez airbaga : jel to postoji :hehe:
znam druge sve su imale ili imaju al srebrna je kupljena u HR i nije imala ni jedan , jedino tamo kod suvozača je bila naljepnica "climatizaciore per Croatia" :
ja isto nemam naslone i to mi je bezveze,ajd još airbag razumijem,on je skup novi ali naslon za glavu mora bit serijala pa makar auto koštao 5t€ novi....
Tvoja je evoluzione bas ono teski vulgaris hardcore Dobro i da imas na čemu sjedit :hehe:
@evoluzione: sta je bilo s onom 146Ti za djelove? Jos aktualna ili? : Neda mi se iskat unazad postove i njusku Jesi kupio sta od opreme? :
iak ja u zadnje dve strane ne vidim ni S od sistema upravljanja :hehe:Bio ja pitat pred dvije godine, ak se dobro sjecam, reko mi lik, reparacija servo letve negdje oko 2-2.5thrk