U osnovi ti znaš kaj želim..da onako fino grklja u leru i na nižim okretajima, na višim da ne urla pretjerano...zato bi i išao na najjednostavniju varijantu ako uopče sa njome išta dobivam.
Sa kat-om mi se neda zafrkavati radi tehničkog i ostalog. Dakle, ti mi želiš reći da sa samim skidanjem predzadnjeg bi dobio nešto na zvuku...i to na onom zvuku kakvog bi želio
:
Pričao sam malo o toj temi i sa čovjekom koji radi u akrapoviču pogotovo kad sam skužio da na svojoj bemburi ima serijalu, a ne akrapa. Veli on meni : lijepo je akrapa slušat dan,dva....ali onda brate mili

znam, zato ti i kažem da bi jedino takvom opcijom dobio nešto slično što želiš, a da ti financijski kako kažeš bude najbezbolnija opcija, jer to je doslovno 200kn... čitao sam i na stranim forumima, u pravilu svi govore da se nešto malo gubi kao, ali večina kaže neosjetno... u svakom slučaju lako se vrati ponovo gore... jbg. dok ne probaš nebudeš vidio
možeš to isto dobit što želiš sa onim što sam napisao oko protočnog predzadnjeg, zadnjeg i kata al to je več cifra, i sa tom opcijom bi ti bilo najbolje jer se nebi jako urlala i na visokim, a čula bi se bolje, a sa ovom opcijom bez tog lonca če se čuti što ju više vrtiš toliko če jače grmit... jbg.
al pošto vidim da ti ne smeta malo jači zvuk, pretpostavljam da bi bio vjerojatno zadovoljan, (s obzirom kako grmi akrap na apriliji ovo če ti bit mačju kašalj :hehe: ) a ako hočeš zvuk ko na mojoj moraš nažalost zafrkat turbinu gore :hehe: