0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Da sam ja ti, kupio bi još jedan set ovih felgi i za zimu. Jednostavno za taj auto ne postoje bolje felge! Big like!
Nabaci koju sliku iznutra, baš me zanima kako se lamperija uklopila...
imaš od 58 stranice brdo fotki interijeraevo meni jedne od najljepših fotki by Vasko(Image removed from quote.)
Da je u PS-u maknut zgradu i drveca, moze u katalog
Puhalica? Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Zavijalica Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
Napokon je doslo ljepse vrijeme pa sad uzivam u pili svaki danA doslo je vrijeme i za redovni servis i malo dodataka(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Sve je napravljeno kod Seba kao i uvijek i to besprijekornoKolko sam danas stigao probati upgrade vrijedi svakog eura..taman je auto kruci i ljepse se vozi..ovih dana slijedi dodatno testiranje i onda preostaje jos samo jedan upgrade..i to nadam se uskoro
Znas mozda ko prodaje takav straznji spojler ko sta imas ti Volio bi si nabavit jedan
Super! Reci mi cep od serva mozes normalno odvrnuti i sknuti ili moras posudu pomjerit ?
Servo nikako, posuda od kocnica uz malo muke. Ali skines jednu stranu strut bara, drugu stranu popustis i pomaknes strut, 3 min posla. S obzirom koliko se cesto mijenja ulje u servu, nije neki problem
Imam identican strut kao Borna, ne moze se izvaditi cep nikako bez da nesto rastavis. Cep - Strut je 9 mm udaljen, moze se odviti cep, ali ga ne mozes izvuci nikako zbog sipkice za ulje. Nadam se da pomaze slika (Image removed from quote.)
Koju gt imate v6 ili traktor? Ja imam traktor sad neznam dal bi pasalo od v6...