0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Zakon lokacija. Prije par godina sam tu fotkao L7, jedva sam opalio par fotki i već su nam došli stričeki u plavom da se maknemo
je..ubrzo su doši dečki u plavom ali kad su čuli ariju Busso motora i onda još i Masera GT S dopustili su da se malo slikamo
Ima li još koju plafonjeru?
fali ti krom lajsna oko lampe...
fali ti krom lajsna oko lampe... baš gledam, kod mene u mitu malo drugačije izgleda, čini mi se još tamnija, i crvene diode nemaju ovajcrni okvir pa se ni ne kuži da su tamo dok ne upališ..
Felge, pa lampa... previše je to nonOEM dijelova!
Ubaci drveni okvir oko lampe Tko ima viska zmigavce?
...a u kojem slučaju svijetle te diode u stropnoj lampi? stalno ili kad se upali pozicija?...
Imao je neki lik na njuskalu koji ima Giuliettu u dijelovima ali je trazio 400kn pa sam ga otkantaoSibnem ti broj ako nadjem u porukama😬Po meni odlicna stvar..taman digne interijer i bolje pase od standardne od Gt koja je bijela mutnaA zadnja plafonjera je siva pa se ovako uklapa i sa straznjom😀
Pa rade bi dao 400kn za to nego za one plasticne lajsne sta si mi htjeo prodat
Meni je charlee spojio da svijetle na kontakt, znaci stalno u voznji jer je tako bilo jednostavnije spojiti i jer ionako uvijek imam upaljena svijetla pa bi ionako stalno svjetliloPo danu se uopce ne kuzi i ne smeta a po noci taman diskretno osvjetli pretinac naslona za rukuBas fino digne interijerSent from my iPhone using Tapatalk
Za kojeg vraga uopće služe te crvene diode?