0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa imaju one kopce pa se rupa ak treba izbusi i nema bjezanja .. ovo mi se uopce nesviđa bas upada u oci a i mislim po zimi da se voda samo scuriva tu di je odrezano
i to sta kazes, mozda nisu original pa nemaju kopce :
Evo jer su ove dobre??? : Uploaded with ImageShack.us
Hvala VtxCRO hhahaa samo ti zezaj nego ko bi to slikal osim mene : :hehe:
Nije da se hvalim ali sam jeftinije prešel
Ja san bivse auto jednom s time radia (takodjer crno). Moj savjet ti je da ne mazes s time nista . Sve je fino i krasno uvecer , posli kise voda klizi sa auta , ali kad pocetni efekt prodje ,na suncu kuzis "krugove" po autu ... . Na drugin bojama to vjerojatno i nije toliko upecatljivo , ali crna.... Radje plati nekom tko se bavi poliranjem ; )
Ne kužim pojasni sve to smijanje?? :
kada nakon 2 sata se priupitas zas si uopce i kretao polirat i ja imao crni auto prije i taj efekt isto ... al ti krugovi su vise od nepaznje kako se auto pere, auto praonica tj cetki i tvrdih spuzvi ... krugove imas i na autu koji nikada nije bio poliran tako da ovake price da polirka ostavlja krugove i take price zaboravi ... jer te sve polirke su za privremeni sjaj i ublazivanje tih ostecenja, ako oces poliranje da se kasnije nista nevidi onda i izdvoji 1 000-2 000 kn pa ces imat sjaj i sve par godina
Za kaj sam bacij ja novce jer si s tim poliral i ovu alficu??
i ja imao crni auto prije i taj efekt isto ... al ti krugovi su vise od nepaznje kako se auto pere, auto praonica tj cetki i tvrdih spuzvi ... krugove imas i na autu koji nikada nije bio poliran tako da ovake price da polirka ostavlja krugove i take price zaboravi ...
.Ne prilazim ovoj sa nicim . Ovu pretezito perem u samoposluznim . Spuzvom operem svaki 5ti put negdje ....da ne greben lak i to je to .Slazem se , ali isto tako nemos reci da ona spuzva koja dodje sa ovom kremom nece ostaviti tragove..
Zanima me kaku ju osušiš onda ako ju ne obrišeš??? :
U onih 200m voznje od praonice do dvorista vecina vode ode sa auta , i onda ako sto ostane , u dvoristu to prebrisem sa krpom od mikrofibre i stakla prodjen "jelenom" krpon
Slazem se , ali isto tako nemos reci da ona spuzva koja dodje sa ovom kremom nece ostaviti tragove..