Vidao sam da ju je nakon onog decka iz Busevca vozio neki lik po VG. Auto je stalno stajao ipred HVIDRA-e u Gorici, al kako ju je lik vozio i sta je radio iz nje mene je srce bolilo kad bi vidio

Istina je što kažeš, ludovao je ali na sreću vrlo kratko

jer je nasjeo negdje s prednjim krajem i oštetio hladnjak, branik, plastike ispod blatobrana, plastiku na pragu itd. A kad ju je razvalio ostavljena je tamo u onom salonu na otvorenom ( tu negdje u tvom kraju) na prodaju

...uglavnom sve znam doslovno u detalje, jer je vlasnik iz Buševca moj radni kolega a i ne želim prepričavati ovdje kakve je sve probleme imao zbog toga što je "luđaku" dao auto (napisao sam dao- namjerno), međutim, sva šteta koju je

napravio isključivo je bila posao za autolakirera koji je poljepio i ofarbao šta je trebalo, mehanički je ostala u komadu i "utegnuta" do bola, mašina je za čistu peticu. E sad si samo zgruntaj da puno ne duljim, ako auto star 16-17 godina može proći takvu torturu koju kažeš da si vidio i ostati u komadu... taj se može zvati Alfa 164 i nikako više. Kod mene je od 11. mjeseca prošle godine i auto doslovno niti kune ulaganja ne traži, 2-3 dcl Selenije na 1000km i od 10-15 litara bezolovnog, litru autošampona do sada i dva kokpit spreja :color: ... i drago mi je da si blizu, imaš krug ako se kad vidimo pa se uvjeriš da ne pretjerujem

... P.S: To te bu koštalo pivu jednu. Pijem Pan i to zlatni!