05-04-2020, 14:59:27

Autor Tema: FIATECUScan / MultiEcuScan  (Posjeta: 21952 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline alfa166tuner

  • Trade Count: (+8)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 915
  • Karma: 33
  • Spol: Muški
  • ECU freak
    • Zagreb
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #40 u: 27-01-2014, 09:16:46 »
Kao što naslov teme govori, radi se o Fiat MultiEcuScan-u.. naletio sam na netu na program..verzija je 1.7, ima i tocna procedura za instalaciju.. vjerujem da ima i puno vise opcija od FES-a.. od istog je tipa program.. moderatori i admini, ako je tema na krivom mjestu preselite/spojite s drugom.. program je na 4shared-u.. 20-ak MB ima program.. instalirao ga jesam, radi...spajao sa autom nisam jer trenutno ne mogu, pa ako netko ima volju nek skine, instalira i isproba...

link: http://www.4shared.com/zip/-eNDM7v4ba/Fiat_MultiECUScan_v17_MHH.html

 :mah:

ovaj crack što mjenja ID hard diska, je u zadnje vrijeme počeo zajebavat, prebacuje na free verziju svako malo
ai pazite kad promjeni ID diska, neke druge stvari su mi crkle tipa autocom i brainbee trebao sam ih reinstalirat
 

Offline kristyanhr

  • Trade Count: (0)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 1187
  • Karma: 21
  • Spol: Muški
  • EX: Fiat Punto mk2 1.9DS Trenutačno: AR156 1.8TS
    • Slavonski Brod
    • NANO Autodetailing Centar
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #41 u: 27-01-2014, 09:33:56 »
ovaj crack što mjenja ID hard diska, je u zadnje vrijeme počeo zajebavat, prebacuje na free verziju svako malo
ai pazite kad promjeni ID diska, neke druge stvari su mi crkle tipa autocom i brainbee trebao sam ih reinstalirat
Kad prebaci u free verziju dovoljno je ponovno upisati serial i opet je na starom...lik je napomenuo da bi druge stvari tipa autocom i jos par stvari moglo prestat radit...

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Darijan Kosić: "Alfizam je religija."
Certified Gtechniq Detailer - http://nano-kj.hr/nano.php
 

Offline dado

  • Član Alfa Kluba 9
  • Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Postova: 3423
  • Karma: 111
  • Spol: Muški
  • GTV V6 TB & Giulietta
    • Sveta Nedelja/Vinkovci
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #42 u: 02-10-2015, 17:20:04 »
Jel se može u free verziji Multiecuscan-a pokrenuti regeneracja DPF-a?

Offline IvanGT

  • Moderator
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Postova: 5450
  • Karma: 67
  • Spol: Muški
  • GT 1.9 JTD
    • Zaprešić
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #43 u: 02-10-2015, 17:25:19 »
Jel se može u free verziji Multiecuscan-a pokrenuti regeneracja DPF-a?

kolko ja vidim može...
 

Offline Role 156

  • Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • *****
  • Postova: 9392
  • Karma: 200
  • Spol: Muški
  • Alfa 159 2.2JTS SS Ti Beverly tourer 300 ie
    • Požega
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #44 u: 02-10-2015, 19:25:41 »
Neznam dali je u free moguće ali u punoj moguće

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk

Varijator sekta
 

Offline Role 156

  • Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • *****
  • Postova: 9392
  • Karma: 200
  • Spol: Muški
  • Alfa 159 2.2JTS SS Ti Beverly tourer 300 ie
    • Požega
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #45 u: 02-10-2015, 19:26:10 »




Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk

Varijator sekta
 

Offline dado

  • Član Alfa Kluba 9
  • Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Postova: 3423
  • Karma: 111
  • Spol: Muški
  • GTV V6 TB & Giulietta
    • Sveta Nedelja/Vinkovci
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #46 u: 02-10-2015, 21:07:37 »
Neznam dali je u free moguće ali u punoj moguće

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk

Kako doći do pune?
 - ili do ovog tvog na mobitelu  :hap:


Instalirao free verziju na laptop i na kraju laptopu u BIOS-u blokiran pristup portovima koje nikako nemogu podesiti...  :Angry1:

Offline pejo

  • Trade Count: (+8)
  • Sa stažom
  • ***
  • Postova: 531
  • Karma: 20
  • Spol: Muški
    • n.sad
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #47 u: 02-10-2015, 21:20:54 »
drugovi imam problem sa diagnostikom ili kabelom imam instaliran fiat ecu scan i drugi fiat multi ecu scan, kad bilo koji od ta 2 spojim na kola mogu da udjem u air beg , abs, i ostalo samo u motor nemogu,neda mi ni sa jednom dijagnostikom da udjem. šta je po sredi zna li ko. pre sam ulazio sa istim kabelom i lap topom bez problema i moji neki drugovi sa njihovim kabelom i kompom ulaze i sad u motorni računarr al ja nemogu, jel ima neko neku ideju šta bi moglo biti,hvala unapred
 :mah:
svemir i ljudska glupost su beskonačni,s tim da za ovo prvo nisam siguran...
 

Offline Role 156

  • Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • *****
  • Postova: 9392
  • Karma: 200
  • Spol: Muški
  • Alfa 159 2.2JTS SS Ti Beverly tourer 300 ie
    • Požega
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #48 u: 02-10-2015, 21:27:33 »
Kako doći do pune?
 - ili do ovog tvog na mobitelu  :hap:


Instalirao free verziju na laptop i na kraju laptopu u BIOS-u blokiran pristup portovima koje nikako nemogu podesiti...  :Angry1:
Mogu ti ja dati link za punu windows verziju Alfaobd ali moras riješiti taj pristup portovima.Koji kabal imaš?
Varijator sekta
 

Offline Role 156

  • Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • *****
  • Postova: 9392
  • Karma: 200
  • Spol: Muški
  • Alfa 159 2.2JTS SS Ti Beverly tourer 300 ie
    • Požega
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #49 u: 02-10-2015, 21:30:35 »
drugovi imam problem sa diagnostikom ili kabelom imam instaliran fiat ecu scan i drugi fiat multi ecu scan, kad bilo koji od ta 2 spojim na kola mogu da udjem u air beg , abs, i ostalo samo u motor nemogu,neda mi ni sa jednom dijagnostikom da udjem. šta je po sredi zna li ko. pre sam ulazio sa istim kabelom i lap topom bez problema i moji neki drugovi sa njihovim kabelom i kompom ulaze i sad u motorni računarr al ja nemogu, jel ima neko neku ideju šta bi moglo biti,hvala unapred
 :mah:
isto pitanje kakav kabal imaš   :tooth:
Varijator sekta
 

Offline dado

  • Član Alfa Kluba 9
  • Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Postova: 3423
  • Karma: 111
  • Spol: Muški
  • GTV V6 TB & Giulietta
    • Sveta Nedelja/Vinkovci
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #50 u: 02-10-2015, 21:30:35 »
Mogu ti ja dati link za punu windows verziju Alfaobd ali moras riješiti taj pristup portovima.Koji kabal imaš?

Šalji, imam drugi laptop u firmi  :hap:

imam dva,  ELM327 - USB i onaj bluetooth...

Offline Role 156

  • Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • *****
  • Postova: 9392
  • Karma: 200
  • Spol: Muški
  • Alfa 159 2.2JTS SS Ti Beverly tourer 300 ie
    • Požega
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #51 u: 02-10-2015, 21:33:41 »
Šalji, imam drugi laptop u firmi  :hap:

imam dva,  ELM327 - USB i onaj bluetooth...
Šaljem kad dodem doma ili ujutro  :hap:  :ok:
Varijator sekta
 

Offline pejo

  • Trade Count: (+8)
  • Sa stažom
  • ***
  • Postova: 531
  • Karma: 20
  • Spol: Muški
    • n.sad
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #52 u: 02-10-2015, 21:59:44 »
imam kabel obd2 klasičan sa njim sam pre sve radio,aj pomagaj
svemir i ljudska glupost su beskonačni,s tim da za ovo prvo nisam siguran...
 

Offline Alfa166DA

  • Trade Count: (0)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 1181
  • Karma: 13
  • Spol: Muški
    • Daruvar
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #53 u: 02-10-2015, 22:17:44 »
Mene muci drugi problem,, neda mi na laptupu  da mjenjam ID od harda pa si ne mogu pokrenuti full verziju Multiscana,, ima li tko ideju sta napraviti,, skicam okolo da si kupim neki stariji laptop,, ali ponuda toga je losa
098 871 798
 

Offline alfa166tuner

  • Trade Count: (+8)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 915
  • Karma: 33
  • Spol: Muški
  • ECU freak
    • Zagreb
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #54 u: 02-10-2015, 22:45:41 »
Pa kupi orginal. Nije 50eura kraj svijeta

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

 

Offline Antonijo

  • Trade Count: (+1)
  • Sa stažom
  • ***
  • Postova: 605
  • Karma: 8
  • Spol: Muški
  • 166
    • Zagreb
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #55 u: 02-10-2015, 23:16:57 »
Mene muci drugi problem,, neda mi na laptupu  da mjenjam ID od harda pa si ne mogu pokrenuti full verziju Multiscana,, ima li tko ideju sta napraviti,, skicam okolo da si kupim neki stariji laptop,, ali ponuda toga je losa

Što se dogodi kada ti ne dozvoli da mjenjaš ID harda ? Izbaci nekakvu poruku ili tako nešto možda ?
 

Offline Alfa166DA

  • Trade Count: (0)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 1181
  • Karma: 13
  • Spol: Muški
    • Daruvar
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #56 u: 03-10-2015, 08:15:35 »
Uopce neda da se dira u ID,, -- tuner mozda si u pravu a mozda i ne jer za 50 e kupis kramu od laptopa i radis sve,, al opet krama,, ma u biti imam DEMO i koliko meni treba sve OK,, ali hmm mozda bude trebala full pa si razmisljam sta bolje rjesiti
098 871 798
 

Offline alfa166tuner

  • Trade Count: (+8)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 915
  • Karma: 33
  • Spol: Muški
  • ECU freak
    • Zagreb
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #57 u: 03-10-2015, 09:10:41 »
Što se dogodi kada ti ne dozvoli da mjenjaš ID harda ? Izbaci nekakvu poruku ili tako nešto možda ?

Na novijim laptopima neda promijenit ID, probo sam već
 

Offline draak

  • Član Alfa Kluba 5
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Postova: 2488
  • Karma: 66
  • Spol: Muški
  • LD 12
    • Bruxelles
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #58 u: 03-10-2015, 09:33:18 »
Na novijim laptopima neda promijenit ID, probo sam već

Ja imam noviji laptop, pa mi sve sljaka, HP probook 6570b
:ar:
 

Offline Antonio

  • Član Alfa Kluba 6
  • Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Postova: 3466
  • Karma: 132
  • Spol: Muški
  • 159 2.4 JTDm TI
    • Crikvenica
Odg: FIATECUScan / MultiEcuScan
« Odgovori #59 u: 03-10-2015, 09:49:50 »
Meni nece ni na Aceru Aspire E5-771G ni na staroj Extensa 5630G.

Doduse, ja bi rekao da je problem u tom fajlu koji mjenja ID broj, al opet kako sam ga dobio od forumasa kojem taj isti MES radi, nije mi jasno.