"Alfa 1.8TS, danas prilikom pretjecanja primjetio da nece preko 4500 o/min da ga jbs, do danas bilo sve normalno, na benzin zakucava prema crvenom bez beda, prosli tjedan na autocesti ostao bez plina, da li je moguce da je u filter povukao smece iz boce ili je mozda nesto drugo u pitanju
A bas sutra dogovorio mjerenje na valjcima, sad cu mjerit samo benzin sto mi i nije nesto napeto, posto benzin vidi samo ujutro par minuta, kad je hladna tako da mi je na benzi dosta i 50KS "
Isparivač se može reparirati. Moraš kupiti sita, a i membranu koja nakon određenog broja km postaje manje fleksibilna pa ne šiba dosta plina, a manje fleksibilna postaje zbog plinskog ulja kojeg u našem plinu ima više nego dovoljno. Smeća u boci nemožeš imati osim tog ulja. Jedna od stvari ti može biti i da si pri kraju s plinom ili da plin nije dobar tj. kvalitetan što se meni desilo 5-6 puta u 6 godina koliko vozim aute na plin. Jednostavno kad sam natočio ponovno takvi simptomi + cukanje i slabije ubrzanje, jednostavno su

. Ptobaj točiti negdje drugdje i pogledaj onda prije nego vadiš lovu za dijelove.