05-11-2025, 00:35:02

Autor Tema: LPG  (Posjeta: 348568 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline draak

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • LD 12
    • Bruxelles
Odg: LPG
« Odgovori #2640 u: 26-07-2016, 23:25:01 »
To je definitivno previse. Meni 3.0 trosi manje od toga.
Grad 16-19 L/100km
Otvorene 13-15 L/100km
Ako si u zg zapad, odi do Tidale da ti postela mapu

Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk

:ar:

Offline alka

• Trade Count: (0)
  • Učim polako
    • osijek
« Odgovori #2641 u: 26-07-2016, 23:45:28 »
Ma u tome i je problem,iz Osijeka sam i kod nas koga sam god pitao za pomoć kad čuju BRC odmahuju glavom.
U ovih par tjedana naslušao sam se takvih priča da čovjek nemože povjerovati.
Čovjek,serviser lpg-a mi je napričao cijeli roman kako je to nerješivo i da jedino što mi ostaje je zamjeniti plinski uređaj za drugi jer to nitko nemože rješiti.
Paradoks je što Alfa normalno pali i vozi,kako na benzin tako i na plin.
Vidim da se trenutno nitko nije uključio pa molim sve koji imaju kakvih saznanja i iskustava da pomognu
« Zadnja izmjena: 27-07-2016, 00:00:06 od alka »

Offline Darkside

• Starosjedioc
  • Nemam alfu
    • Varaždin
« Odgovori #2642 u: 27-07-2016, 05:39:41 »
Ma sta je ne rijesivo? Kakva zamjena?
Imas jedan od najboljih uredjaja na trzistu. Ako treba potegni do zg i rijesi problem.
Daj ti prvo prebaci na benzin i vozi tako tjedan dana. Ako potrosnja i dalje divlja onda nesta drugo ne stima, nije do plina.

Offline Mike20

• Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
« Odgovori #2643 u: 27-07-2016, 12:03:21 »
Tražim tvtove da vidim koji je motor u pitanju, al ništa.
Koji je motor?
Koliko km ima auto ukupno i koliko je to otprilike sigurno?
Koliko od toga ima ukupno na plin odrađeno, tj. na koliko km je plin ugrađen?

Kao što veli Dark, imaš jedan od najboljih uređaja, nisi na pisao dal imaš injektore plina ili LCS flanđu (vidio sam flanđi i na plastičnim usisnim granama)

Rečeno ti je da malo odvoziš na benzin.
AKo imaš dijagnostiku, provjeri kakvi su LTFT i STFT na plin i benzin, da vidimo dal mu fali plina ili ga je čak previše.
DAl trzne kad recimo naglo stisneš gas kod ubrzanja na plin, bilo u nižim ili višim okretajima

Offline Boxer

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 2.4 mjet
    • Čakovec
« Odgovori #2644 u: 27-07-2016, 14:55:29 »
Osnovni problem je kad se napravi reset kompa pa se ide vozit na plin, nijedan auto tako neće raditi dobro i kako treba duže vremena.
Rasprave s budalama nemaju nikakvog smisla, prvo te navuku na svoj nivo a onda dotuku iskustvom.

Offline maXonja

• Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 2.0 JTDm | GTV 3.0 V6 | Spider 2.0 TS
« Odgovori #2645 u: 27-07-2016, 15:09:32 »
Osnovni problem je kad se napravi reset kompa pa se ide vozit na plin, nijedan auto tako neće raditi dobro i kako treba duže vremena.

Koliko se treba voziti na benzin nakon reseta?

Offline IgoRR

• Član Alfa Kluba 9
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Zagreb
« Odgovori #2646 u: 27-07-2016, 15:12:12 »
mješovito

Offline dario145

• Ovisnik o alfistima
  • Alfa 166 2.0ts i Alfa 156 1.8ts
    • osijek
« Odgovori #2647 u: 27-07-2016, 17:37:32 »
idi kod krese u ernestinovo na ulazu s desne strane ne mozes promastiti  :ok: :ok: :mah:
135           
••„    
24R

Offline alka

• Učim polako
    • osijek
« Odgovori #2648 u: 27-07-2016, 21:06:43 »
Da krenem redom
Krešo ne radi BRC,provjereno,osobno ga poznam,nije mi ovo prvi auto u životu i prvi plin.
Vozio sam na plin u vrijeme kad se možda većina na forumu nije niti rodila.Čast iznimkama.
Alfa ima injektore.
Kupljena prije dva mjeseca,uvežena u RH 2004. sa 20194 km a od tada do sad po ispisu s tehničkog ukupno130.300 km
Plin ugrađen 2009.godine pri otprilike 70-75.000 km
Jedan vlasnik,servisna ovjerena otpilike svakih 10.000 km,redovito mijenjano ulje selenia 10-60 bar tako piše a to sam i zatekao u vozilu,kartica i oko pola l ulja rezerve.
Omah po kupovini zamjenio sam sva ulja i filtere,set kvačila nepotrebno ali me iritirao zvuk druk ležaja iako bih rekao da je stari set prešao jako malo,ostavio sam ga za zlu ne trebalo.
Po dokumentaciji set zupčastog mijenjan prvi put na 59 a drugi put na 121tkm prošle godine u svibnju,ima i račun.
Po pitanju vožnje nema nikakvih problema,dobro ubrzava,prešao cca 3000 km ulje stoji na istom mjestu,možda mm razlike do sada,antifriz isto tako,temperatura motora stoji na 90 stupnjeva i u gradu i vani i postiže je brzo.
Nema trzaja, ubrzava dobro za velik i težak automobil,nikakvih kloparanja niti lupkanja.
Sin ima 156 ts 2.0 sa sličnom kilometražom i probali smo se malo pojuriti i iako on ima par stotina kg manje i pet brzina nije mi pobjegao ni metar do cca 190km/h dalje nismo išli bilo je riskantno da obojca ostanemo bez dozvole.
Jedino što sam zamjetio da pri ubrzanju kad popustim malo gas imam osjećaj da bolje ubrzava nego s gasom do kraja ali to mi se čini normalno.
Kako sam ga opisao izgleda fenomenalno,ali kad nakon 200 km grada dođem na pumpu i naspem 40 l plina dođe mi da ga prodam.
Netko će reći nije to tako strašno to je kao da voziš automobil koji troši 7,5 l benzina,ali mislim da je puno.
Ako je potrebno još što tu sam
Sad ću probati preći par stotina km na benzin pa da uporedim potrošnju ali problem je što meni zbog posla ne preostaje puno vremena pa će to potrajati.

« Zadnja izmjena: 27-07-2016, 21:15:19 od alka »

Offline Boxer

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 2.4 mjet
    • Čakovec
« Odgovori #2649 u: 27-07-2016, 21:22:43 »
Koliko se treba voziti na benzin nakon reseta?

Bar 100km uvijek. Mene je zahebavalo mjesecima i palilo grešku dok nisam napravio reset preko FES-a, odvozio 300km na benzinu u svim režimima i onda dalje na plin i od onda nikakvih problema ni s jednim ni s drugim gorivom :ok:
Rasprave s budalama nemaju nikakvog smisla, prvo te navuku na svoj nivo a onda dotuku iskustvom.

Offline Darkside

• Starosjedioc
  • Nemam alfu
    • Varaždin
« Odgovori #2650 u: 27-07-2016, 21:32:38 »
I koji na kraju motor je u toj 166?
Boxer da slazem se za ovaj reset. Par 100km mu je dovoljno ako se vozi u svim rezimima da poslozi mapu.
Uglavnom kod njega je bit uz to sta si rekao da ima jedno 20-tak ciklusa hladnog starta do dobro zagrijanog motora.

Offline Boxer

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 2.4 mjet
    • Čakovec
« Odgovori #2651 u: 27-07-2016, 21:35:11 »
Plin ima svoje uvjete koji se moraju zadovoljiti da bi to radilo kako treba samo to malo tko poštuje i zna....

Offline alka

• Učim polako
    • osijek
« Odgovori #2652 u: 27-07-2016, 21:48:18 »
I koji na kraju motor je u toj 166?
Boxer da slazem se za ovaj reset. Par 100km mu je dovoljno ako se vozi u svim rezimima da poslozi mapu.
Uglavnom kod njega je bit uz to sta si rekao da ima jedno 20-tak ciklusa hladnog starta do dobro zagrijanog motora.
2.0 TS 150 KS
Ako znate što i kako i imate ideju recite konkretno što i na koji način.
Pričate o resetu kompa ,motora ili plina.
Po vašem što se dogodilo,zaboravio mapu goriva ili što.
Plin ima svoje uvjete koji se moraju zadovoljiti da bi to radilo kako treba samo to malo tko poštuje i zna....
Pa jel možete podijeliti s nama koji neznamo što to radimo krivo i ne "poštujemo" uvjete.
« Zadnja izmjena: 27-07-2016, 21:54:17 od alka »

Offline Mike20

• Ovisnik o alfistima
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
« Odgovori #2653 u: 27-07-2016, 23:58:31 »
To znači da mora dobro raditi na benzin, da bi se na plin mogao posložiti.
Dakle, odvoziš parsto km na benzin kak je rečeno, pa onda vidiš.
Ako benzina troši
Inače jako dobar stručnjak je TIDALA, al je on od tebe parsto km.
On bi ti sigurno našao uzrok. Kad sam ja jednom bio kod njega na servisu, došao je jedan čovjek iz Splita.
A što je s Lepusom, slovi kao stručnjak u Slavoniji, si njega kontaktirao
http://www.lepus.hr

Da je neznam kako " loš" uređaj, pravi stručnjak ga bude složio. Dok kroz isparivač ide dovoljno plina i dok ga dizne mogu dozirati u motor i da su dovoljno brze da radi njihove tromosti (inače bitan podatak za dizne je vrijeme reakcije tj otvaranja i ponovnog zatvaranja) ne kasne ciklusi ubrizgavanja.

Kad motoru fali goriva, produžuje vrijeme ubrizgavanja da to nadoknadi, al samo do neke vrijednosti iznad koje onda pali lampicu greške motora.

To su osnove, vidjeti dal je to ok, da negdje ne pušta možda plin na isparivaču ili nekom sponu, dal su množitelj u mapi dobro složeni kroz sve okretaje motora i uvjete rada. Tko to kuži, u par minuta vidi problem i ponudi rješenje
« Zadnja izmjena: 28-07-2016, 00:05:45 od Mike20 »

Offline draak

• Ovisnik o alfistima
  • LD 12
    • Bruxelles
« Odgovori #2654 u: 28-07-2016, 02:14:39 »
Takodjer je bitno da se auto na benzin ne gasi dok nije zagrijan na radnu temperaturu. Tj vozis 5-10km dok ne postigne radnu temperaturu. Tako ce se benzinska mapa podesiti prije nego da odvozis 10km, a za to vrijeme stanes i ugasis auto 5 puta jer obavljas nesto po gradu.

Offline Darkside

• Starosjedioc
  • Nemam alfu
    • Varaždin
« Odgovori #2655 u: 28-07-2016, 05:47:09 »
Kolega upravo ti to pokusavamo objasniti. Za prvu pomoc vozi na benzin pa vidi sto je sa potrosnjom. Kao sta mike i boxer kazu da bi plin radio kako treba motor na benzin mora biti 100 posto.
Kada se pojavi problem da auto na plin ima problem u 90 posto slucajeva nesta je neispravno na motoru i nije kriva plinska instalacija.
Najveci problem je sto vecina mehanicara cim ugleda plinsku instalaciju okrivi da je plin zahebo motor. Naravno zato sto nedovoljno razumiju kako plin funkcionira.

Otpoji klemu akumulatora, ostavi tako preko noci i nakon toga vozi tjedan dana samo na benzin.

Offline dario145

• Ovisnik o alfistima
    • osijek
« Odgovori #2656 u: 28-07-2016, 13:58:05 »
2.0 TS 150 KS
Ako znate što i kako i imate ideju recite konkretno što i na koji način.
Pričate o resetu kompa ,motora ili plina.
Po vašem što se dogodilo,zaboravio mapu goriva ili što.
Pa jel možete podijeliti s nama koji neznamo što to radimo krivo i ne "poštujemo" uvjete.
Otkad to da kreso ne radi brc plin? Pa meni je u moju 166 2.0ts 114ka ugradio prije 3 godine, on mi inodrzava obje alfe?
135           
••„    
24R

Offline alka

• Učim polako
    • osijek
« Odgovori #2657 u: 28-07-2016, 17:54:29 »
Hvala svima.
Krešo mi je osobno rekao prije dva tjedna da više ne radi BRC nemam razlog da napišem nešto što je neistinito.Možda i radi onima koji su kod njega ugradili,neću tvrditi suprotno
Lepus ne radi BRC provjereno,Košćak ne radi BRC te me svi upućuju na Tomasa u Josipovcu.
Kontaktirao ga idu na kolektivni godišnji odmor.
Kako sam napisao auto radi na plin i na benzin bez ikakvih problema.
Nema signalizacije greške motora,provjereno.
Na benzin radi normalno,potrošnja je u granicama propisane tvorničkim podacima,što znači 8-13 l ovisno o režimu i uvjetima.Provjerio sam sve što se može,od remena do svjećica ,bobina.
Radnu temperaturu postiže po ovom vremenu za kilometar a ne 5-10.
Nemoram voziti par stotina km da bi vidio kako motor radi,ili radi ili ne radi nije to šatl.
Probao sam i žestoko i smireno provozati i nemam primjedbe,nema trzajeva povlači dobro i postiže neki maksimum koji je naveden u tvorničkim podacima i to ispod vremena koji propisuje tvornica,ne troši ulje niti gubi antifriz.
Temperatura stoji na 90.
To mi je dovoljno da zaključim kako je motor ispravan
Motor je ne 100% već 110% ispravan i dobro radi.
E što sad kad je sve tako kako sam napisao.
Ostaje plinski uređaj,dizne,podešavanja.
Međutim tu nastaje problem,ja osobno nemam niti čime a inemam takvo znanje.Mogu ja promjeniti isparivač,zamjeniti dizne ili filter ali u podešavanju sam laik.
Zato sam zatražio pomoć da možda netko tko je imao takve probleme svojim iskustvom pomogne ili bar približno locira što bi moglo biti.
Ja kad rješim,ako rješim problem,svoje iskustvo dijelim s drugima ne bih li bar malo pomogao ,a vi navodite podatke u podešavanju koje ja niti znam niti imam čime provjeriti.
Hvala na pomoći.
Netko je napisao da je BRC najboli uređaj na tržištu,ali tko će ga podesiti .Možda vama koji ste bliže Zagrebu je lakše jer imate Seba i nije vam problem otići do njega ili nekog drugog,ali ja radim od ponedjeljka do petka od 06.30-15.30 i gdje da krenem u to vrijeme,a subotom kad bih i mogao nitko ne radi.
Zahvljujem na dobronamjernim savjetima da se vozim na benzin,ali čemu onda plinski uređaj i plin ako trebam voziti jedan spremnik plina,jedan benzina.
Prije ovog BRC-a imao sam Lovato odvezao s njim 140tkm bez i jednog kvara, zaboravio kad sam nasuo benzin,nagovorio me jedan serviser,neću ga imenovati,da bi bio red zamjeniti membrane i nakon toga sam se mjesec dana patio s crkavanjem na semaforu,oscilacijama lera i svašta još da bi me isti "majstor" vozao da nevalja lambda,mjerač protoka i bla bla bla,da bi na kraju bilo da je pri zamjeni membrana probio membranu.
To je razlog što sam zatražio mišljenje i pomoć.
Nitko se nije javio od vas s podatkom koliko vaša 166 2.0 ts troši već mi dajete podatke kao da sam dijagnostičar koji je eto malo pisao da razmjeni mišljenja.
Molim da se ovo ne shvati kao prigovor inije mi želja nekog omalovažavati i vrijeđati,hvala svima

« Zadnja izmjena: 28-07-2016, 17:59:05 od alka »

Offline Boxer

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 2.4 mjet
    • Čakovec
« Odgovori #2658 u: 28-07-2016, 20:17:18 »
Ispravna 166 TS troši 11-12L plina

Offline Busso

• Pripravnik
  • **
  • 156 SW JTD16V, 156 2.5V6 24V
    • Pazin
« Odgovori #2659 u: 28-07-2016, 20:23:35 »
Jedan od najboljih (a malo ih je, nažalost) dijagnostičara za plinaše (i ne samo njih) je Zoran iz Zaboka.
http://tidala.bloger.index.hr/ 092 2616 246
Nazovi ga i objasni problem, sigurno će izaći u susret i primiti te u subotu.
Ako ti je predaleko, sigurno će znati nekoga tko radi s BRC-om a da ti je bliže. Nije ni Zabok na kraju svijeta, dugoročno će ti taj put uštediti puno goriva ako riješiš problem.

Offline Darkside

• Starosjedioc
  • Nemam alfu
    • Varaždin
« Odgovori #2660 u: 28-07-2016, 20:49:51 »
Jedan od najboljih (a malo ih je, nažalost) dijagnostičara za plinaše (i ne samo njih) je Zoran iz Zaboka.
http://tidala.bloger.index.hr/ 092 2616 246
Nazovi ga i objasni problem, sigurno će izaći u susret i primiti te u subotu.
Ako ti je predaleko, sigurno će znati nekoga tko radi s BRC-om a da ti je bliže. Nije ni Zabok na kraju svijeta, dugoročno će ti taj put uštediti puno goriva ako riješiš problem.
Potpisujem

Offline draak

• Ovisnik o alfistima
  • LD 12
    • Bruxelles
« Odgovori #2661 u: 28-07-2016, 21:57:20 »
Potpisujem
Takodjer. Tidala inace ne radi subotim, ali se s njim moze dogovoriti, pogotovo ako ne mozes neki drugi dan. A i preporuciti ce ti ako zna nekoga tko ti je blize. Zaista je korektan majstor.
Problem je sto na forumu ima malo 166ica, a i one koje jesu su vecinom dizelasi. Benzinci su pak vecinom V6. A TS jedini kojeg znam da je aktivan na forumu je Antonijo, ali on nema plin.

Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk

Offline dario145

• Ovisnik o alfistima
    • osijek
« Odgovori #2662 u: 29-07-2016, 17:29:42 »
tako je otvorene i manje  :mah:
135           
••„    
24R

Offline alka

• Učim polako
    • osijek
« Odgovori #2663 u: 29-07-2016, 21:34:53 »

Prosječna potrošnja tog motora po tvorničkim specifikacijama,za koje znamo koliko su točne je od 7.3-13.8 l/100 km kombinirano 9.7 uvečana za nekih 10% više plina je 8.08 - 15.18 l/100 km, kombinirano je 10.7l/100 km

Razgovaram danas s čovjekom ima 166 ts kao i moja 260tkm prešao kaže potrošnja u gradu cca 13l vanjska oko 10 uz neku uvjetno rečeno umjerenu vožnju od oko 100-120km/h
Hvatam drugog na parkiralištu ista alfa 2.0ts ima plin ja odmah "koliko troši" odgovor grad 11-12 a  otvoreno 7-8,pogledam ga i zahvalim se.

Trećeg nisam našao.
Uvjetno rečeno i jedan i drugi govore točno ali i razlike koje se pojavljuju su velike

Alfa 156 2.0 ts 110kw ,kod mene u obitelji, potrošnja od cca 8-9 vani grad 12-13 ovisno o gužvi klimi itd.

Znači uzevši u obzir težinu auta i veličinu potrošnja od nekih 10% više bi bila normalna,recimo od cca 10 l otvoreno do 15 grad.
Hvala svima koji su pokušali pomoći.
Našao sam na netu firmu u srbiji prodaju lpg uređaje i opremu po daleko manjim cijenama nego kod nas.
Kompletan uređaj stoji oko 1750 - 2500 kn,na stanju ima stag ,landirenco i lovato.
Uputio sam upit mailom da potvrdim cijene i čovjek odgovorio odmah,navodi i imena nekih koji ugrađuju plin tu oko mene koji također kupuju tamo.
U dilemi sam da li da si organiziram nekog da mi doveze ili da sačekam da se Tomas vrati s godišnjeg i da vidim što se događa s mojim i ima li svrhe popravljati.
Jošjednom hvala svima

Offline Darkside

• Starosjedioc
  • Nemam alfu
    • Varaždin
« Odgovori #2664 u: 29-07-2016, 22:16:32 »

Prosječna potrošnja tog motora po tvorničkim specifikacijama,za koje znamo koliko su točne je od 7.3-13.8 l/100 km kombinirano 9.7 uvečana za nekih 10% više plina je 8.08 - 15.18 l/100 km, kombinirano je 10.7l/100 km

Razgovaram danas s čovjekom ima 166 ts kao i moja 260tkm prešao kaže potrošnja u gradu cca 13l vanjska oko 10 uz neku uvjetno rečeno umjerenu vožnju od oko 100-120km/h
Hvatam drugog na parkiralištu ista alfa 2.0ts ima plin ja odmah "koliko troši" odgovor grad 11-12 a  otvoreno 7-8,pogledam ga i zahvalim se.

Trećeg nisam našao.
Uvjetno rečeno i jedan i drugi govore točno ali i razlike koje se pojavljuju su velike

Alfa 156 2.0 ts 110kw ,kod mene u obitelji, potrošnja od cca 8-9 vani grad 12-13 ovisno o gužvi klimi itd.

Znači uzevši u obzir težinu auta i veličinu potrošnja od nekih 10% više bi bila normalna,recimo od cca 10 l otvoreno do 15 grad.
Hvala svima koji su pokušali pomoći.
Našao sam na netu firmu u srbiji prodaju lpg uređaje i opremu po daleko manjim cijenama nego kod nas.
Kompletan uređaj stoji oko 1750 - 2500 kn,na stanju ima stag ,landirenco i lovato.
Uputio sam upit mailom da potvrdim cijene i čovjek odgovorio odmah,navodi i imena nekih koji ugrađuju plin tu oko mene koji također kupuju tamo.
U dilemi sam da li da si organiziram nekog da mi doveze ili da sačekam da se Tomas vrati s godišnjeg i da vidim što se događa s mojim i ima li svrhe popravljati.
Jošjednom hvala svima

Prijatelju radi sto zelis tvoj auto, ali ti imas uredaj koji samo vrhunski majstor mora podesiti ili eventualno zamjeniti pokvareni dio.
Kupovati novi plinski uredjaj radi toga je po meni suludo.

Offline Boxer

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 2.4 mjet
    • Čakovec
« Odgovori #2665 u: 29-07-2016, 23:07:13 »
Suviše kompliciraš bez konkretnih radnji....

Offline Mike20

• Ovisnik o alfistima
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
« Odgovori #2666 u: 30-07-2016, 11:15:28 »
Prijatelju radi sto zelis tvoj auto, ali ti imas uredaj koji samo vrhunski majstor mora podesiti ili eventualno zamjeniti pokvareni dio.
Kupovati novi plinski uredjaj radi toga je po meni suludo.

Potpisujem svaku riječ.
Ludost je to mijenjati.
Čak i za dizne imaš rješenje je, BRC rail je 3200kn, al kompatibilni injektori od Hane su jako dobri i koštaju 3-4 puta manje.
Sami uređaji nisu skupi, imaš ih i kod nas za kupiti za te novce. Pitanje je da li u cijeni koju su naveo je i boca toroid, pa računajući ugradnju toga 1000-1500kn i atest 1200kn
Ne kužim zašto bi ulazio u investiciju od 4500-5000kn a sve to već imaš.
Zaleti se do Tidale ako niš ne riješiš u svom kraju, blizu su ti razne toplice, u tjednu nema gužvi, uzmeš nekog sa sobom i spojiš ugodno s korisnim
« Zadnja izmjena: 30-07-2016, 14:00:23 od Mike20 »

Bravo

• Gost
« Odgovori #2667 u: 30-07-2016, 11:43:30 »
Ja sam iz Zadra pa idem u Zabok na stelanje plinske mape i nije mi zao ni jednog kilometra sto sam pregazio do Tidale. Ove zime sam preventivno promijenio injektore nakon 160k km kod njega. Mene je primio u subotu, uvjek ima mjesta za dogovor za termin.

natipkano na jednom

Offline Antonijo

• Sa stažom
  • 166
    • Zagreb
« Odgovori #2668 u: 30-07-2016, 19:18:43 »
Takodjer. Tidala inace ne radi subotim, ali se s njim moze dogovoriti, pogotovo ako ne mozes neki drugi dan. A i preporuciti ce ti ako zna nekoga tko ti je blize. Zaista je korektan majstor.
Problem je sto na forumu ima malo 166ica, a i one koje jesu su vecinom dizelasi. Benzinci su pak vecinom V6. A TS jedini kojeg znam da je aktivan na forumu je Antonijo, ali on nema plin.

Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk

Ma siguran sam da imam plin u svojoj 166 :da:
« Zadnja izmjena: 30-07-2016, 19:19:16 od Antonijo »

Offline Antonijo

• Sa stažom
  • 166
    • Zagreb
« Odgovori #2669 u: 30-07-2016, 19:26:27 »

Moja troši oko 13 litara plina po zagrebu, stil vožnje kreni-stani (na posao/s posla).