0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sad smo kao klinci koji maštaju o najdaražoj igrački,sve znamo kak želimo sam nema nikog da nam tu igračku kupi :hehe:
A dalo bi se je kupit da usparat 10 godina i ides
Taman onda izađe novi stroj i evo problema opet,jer kak alfa izbacuje nove modele moglo bi za 10god.b biti nekakav novi model
Redizajn Mita
Da nista cudno :hehe: a moguce do tad da vise nit ne postoji Alfa romeo
Neda bog :hehe:
Meni 68 soma eura. Bijela, zuta kljesta, crveni interior crveni volan, i sva moguca oprema full sve
Voliš cirkus s bojama? :hehe:
Ma ne ne znaci ako su crveni sicevi da moraju biti i crvena kljesta. Vidi samo porschei vecinom svi imaju zuta kljesta a sicevi, crni, bez, crveni kako ces
Eto jos bolje, netko bi mislio da imam jako skupe kocnice na 4C :hehe:
Pastelno bijela i crvena koza nutra, drugo nista od opcionalnih naplativih paketa ne trebam...stock 17'' bi bile za zimu, a za ljeto jedne prave lagane 18ice bi si zel, a ne ova telefonska pozerska olova I onda dodas na to HR trosarine i probudim se iz sna :hehe:
U finom društvu
Na crveni ili bijeli Ferrari mi žute još nekako pašu radi žutog znaka na blatobranu (tamo gdje stoji na Alfi, Delta Corse). Ali na 4C ne vidim spoj, no... kako kod i bez njih ćeš biti jedinstven jer ih nema u HR (Pero ne računam kad se vozi jednom mjesečno hehe)
[/b]Baš je danas bil taj dan.Uspio sam danas uhvatit malo vremena i natuć 10-ak km.
Stara ciglana Črnomerec (Image removed from quote.)
Kako je to dobar fun car... a i slika je odlična..