hh ak se sretnemo vjerovatno cemo se i prepoznat ovamo GT-ejke nema naširoko
.Stvarno je privise 100 europoljana za jedan senzor,aj da je jedan neg ak su otisla 3 nabere se,a mozda su samo kontakti nisam pokusavo čistit.
Trebao bih savjet oko remapinga,razmisljao sam da to napravim al ne znam da li je motor vec prevaziso kilometre za takvo nesto.Sad je 156 tkm na satu,ne troši ulje i turbina fino fućka,jedino kvačilo bi trebalo provjerit.Kakva je isplativost bas na jtdm 110kw,potrošnja,ubrzanje?Sad mi je potrosnja al stvarno penzioneske voznje ispod 6 litara,na boardu 5.8 a vrlo slično ispadne kad računam po tankanju,neko malo odstupanje. 
remaping ja vjerujem samo Sebu što se alfe tiče i ne pomišljam na ništa drugo jer pozna aute u dušu...ima dobar software za to i zna korigirat mape za svaki auto-..
tako da ti je najbolje dogovrit se s njim i kad bude vremena/para do ZGa i on ti to riješi...složi ti tako da auto ide bolje, a da kvačilo drži, ne dimi...itd...
uglavnom opasnosti za motor nema nikakve...
meni je potrošnja 7-8lit/100km.. jedina možda nekome negativna stvar je to što ti komp. više neće pokazivat točno potrošnju...meni pokazuje 2lit manje u prosječnoj...
a kilometri ne smetaju..on kad ubaci mapu proba auto pa zna dal treba šta korigirat..tako da nemaš beda..ja sam bivšu 145icu čipao na 140000km pa ponovno na 180000km,
sad ima 260000km..i išla bi još da nije razbijena nedavnoo...
da ju digne za cca 10% bit ćeš već jako zadovoljan dobivenim, a siguran sam da 15%može dignuti bez problema, a da ti i dalje tvorničko kvačilo to drži bez problema,
pogotovo ako staviš novo...