ovo mi je pokušaj da kontaktiram vlasnika crne GT s registracijom PU i da dobijem odgovor na jedno pitanje; koji krovni ski nosač za GT?
naime, i ja vozim GT, uživam svaki dan u tom autu ali nekoliko puta godišnje se postavi pitanje kud sa skijama odnsono boardom
OK, dva para skija još prolazi kroz središnji otvor ali kad su 3 para, tada je jedino rješenje spuštanje dijela zadnje klupe
sve što sam dosad od magnetskih krovnih nosača isprobao, nije se pokazalo primjereno odnosno bilo je totalno neupotrebljivo
znam znam, ako sam htio imati prtljaznik onda sam trebao ostati na 156 SW kad mi vec 159 SW nije "ono pravo "
problem je kako 3 boarda ugurati u unutrašnjost pa da onda ostane nešto prostora i za ostalu prtljagu a da ne bude smjestena u kabinu
stoga mi se krovni nosač učinio razumnim rješenjem
a pitam za vlasnika crnog GT zato što sam se početkom ovog siječnja ( 6.1. 2007 ) na jednom zavoju prema Kranjskoj Gori susreo s tim autom koji je imao montirane krovne nosače i skije gore
bilo mi je bezveze da se okrenem i jurim tada za njim,
no, skori početak sezone mi nameće ponovno traženje odgovora na to pitanje
pa ako vlasnik slučajno dolazi na ove stranice ili ga netko poznaje, molim da mu prenese moj upit odnosno da mi pomogne u kontaktu
zahvaljujem