0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma..to se dogodilo slučajno..i nenamjerno.. probaj ponovno... :hehe: :hehe:btw..koja je tvoja godina..možda su kod redizajna kad su uveli drugi body comp ubacilii opciju zatvaranja preko daljinskog...
moja je 2004. i probao sam više puta i uvijek isto šljaka
U 147-mi je moguće samo otvaranje, možda je i u GT-jki tako. Jednom me to zatvaranje izjeb*lo na 147-mi po najvećem potopu usrid ljeta. Tad sam otkrio da radi samo otvaranje
mojoj radi dizanje i spuštanje a 2004 godina je i nema veze kakva je oprema ni body jer ni talijani neznaju riješiti taj problem. Imali smo 147icu 5 vrata na rekamacjiu 4 prozora spušta a 3 diže. Mjenjali body, centralu u ljevim vratima, kutiju osiguraća sve osim kljuća i nismo riješili problem ostalo tako slali upite u ita. i ništa (poznata stranka pa prošlo, nije njoj bilo bitno nego ja htio rješit problem) ali gt-ejke imaju problem sa podizanjem stakala kod pada napona izgube gornju toćku pa onda kad otvoriš vrata staklo ode dosta dole i kad zatvoriš vrati se gore ili neradi automatika spuštanja kad ga želiš spustit cjelog pa je porebno inicijalizirat prozore.
Da, ali GTjka ima reset prozora, s onim tipkama za prozore na vozačevoj strni... čim odspojiš akumulator uglavnom moraš ih resetirat, tj. naučit da rade.. , jer auto nema okvira prozora, i sama malo spusti prozor čim otvoriš vrata da ne zapinje za gumu u koju prozor uleti...pa kad ostane bez struje uglavnom prozori polude i svaštta rade..e sad u čemu je problem s otvaranjem/zatavarnjem s ključem nebi znao točno..možda Seb šta zna..al mi se neda čovjeka s tim zamrat..meni osobo nije bitno, otvaranje je ok stvar da se auto prolufta po ljeti, zatvaranje bi bilo isto dobro...al kao što kažem..nije mi bitno...
ne radi to na svim 147. Zasto, to jos nitko nije otkrio.
:hehe: :hehe:imaš kakvu fotku gdje se izbliza dobro vidi ona podloga za tablicu?čini mi se da je tvoja tanja od moje pa me zanima kako to izbliza izgleda
Sto se tice prozora kod GT-jke ako polude nakon mijenjanja akumulatora treba uciniti slijedece: 1.zatvoriti vrata2. kontakt3. na vozackoj strani podugnuti tipke za prozor i drzati 3-5 sekundi u gornjem plozaju tj. zatvaranje, a onda spustiti prozore do kraja i iste tipke drzati u donjem polozaju tj.otvaranje 3-5 sekundi.4. cijeli postupak ponoviti 2 puta...to je reset prozora i rijesen problem inace kad se tipka na kljucu za zakljucavanje/otkljucavanje drzi 2-3 sekunda pritisnuta, prozori se otvaraju tj.zatvaraju....na 156 to ne postoji ali na 147 3vrata(za 5 neznam) i gt to je standard
onda valjda na boljem paketu opreme...moja je bila distinctive pa je imala, a od prijatelja je bila isto sa 3 vrata ali slabiji paket opreme i takodjer je imala...samo govorim iz iskustva...
nije ni do toga, i moja je distinctive pa nema dizanja prozora. Mislim da je negdje netko spomenuo da je to maknuto iz sigurnosnih razloga, no pitanje je zasto se onda i kasnije to na nekim autim pojavljuje.@ GTzadar imas stopla taman za reklamirati natikace ili nesto slicno :hehe:
evo tablica ... (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
kaj vam je čudno na ovoj slici
baš tak, gledam po drugim stranicama i ovdje po galerij i skoro sve imaju tipke na volanu,istina našo sam par komada na mobile.de bez tipki ali i bez navigacijeskroz čudno
Kad smo već pričali o prozorima na getejki evo da tu napišem svoj novi problem: Jučer otvorim suvozačev prozor i sve normalno...kad sam ga htio zatvorit počeo je štekati - sporo se dizao i morao sam više puta pritisnuti jer se na svaki pritisak prekidača dignuo za par cm..i nekako sam ga uspio zatvoriti i onda sam ga naravno probao otvoriti i spustio se par cm i tamo ostao..nakon toga je mrtav bilo na zatvaranje ili otvaranje Jedino sam u par navrata primijetio da kod zatvaranja vrata (kada se zalupe) se dignuo sam od sebe za par cm :I kada pritišćem prekidač normalno se čuje onaj beep kod otvaranja i zatvaranja samo se prozor ne mrda Ima li tko sličnih iskustava : :Naravno to se desilo nakon što sam jučer bio na tehničkom i registraciji, iskrcao 10000kn i sve uredno i bez greške obavio Nadam se samo da nije neki veliki kvar..I srećom da je lijepo vrijeme vani...
Pozdrav ekipa.Evo od nedavno sam posto vlasnik gt-ejke jtdm,11 mjesec 2004,siva boja,crvena koža,navi.Kupljena rabljena sa 150 i nesto tkm.Bar zasad nikakvih vecih problema prešao sam oko 4500.Od prvog dana kak je auto kupljeno cuo se dugi beep kad ubacim u rikverc,naravno problem sa parkirnim senzorima.Zanima da li je netko od vas ima problema sa njima,pokusavo sam vanjsko cišćenje ali nikakvog rezultata,takodjer cu i ocistit i kontakte al mislim da nebu islo nego je potrebna zamjena najmanje 3 senzora jer se na jednom cuje kvrckanje,pa me zanima koja je cijena jednog modula ako je netko mijenjao?
Dajte ljudi, šta ste sitničavi? Pa vozite alfe