Pozzz svima... Evo neznam dali radim grešku ako preskačem predstavljanje onako službeno pošto nisam uronio u svijet Alfe onak... s Alfom u garaži... Pa se unaprijed ispričavam Adminima i članovima.
Ovak, nisam nikad vozio Alfu ali oduvijek slušam priče "jednom alfa uvijek alfa" ili pak "nemoj to govno", "smeče" , "talijansko govno" i sl. ( dečki nemojte se uvrijedit ovo sam samo citiro )
Do sada sam imo Mazdu 323f ba liniju koja je dizajnom dosta slična alifi gt pa mi je tako alfa privukla pozornost al totalno. Za mazdu neam kaj previše pričat auto je classic japanac, pre faking jeben (još plačem za njom )... Prodo sam je jer jbg godine rade svoje a i mi hrvati neznamo živjet bez kredita pa sam se odlučio mjenjat.
Sad mene zanima od Vas što čete mi reći o Alfi gt 1,9 jtd-m, ako vas zamolim da mi kažete na što moram obratit pozornost pri kupnji, koje su joj mane, nedostaci, koliko košta servis cca, potrošnja, kakvo joj je držanje ( to mi je hebeno, mora mi bit ko na tračnicama )... i tak, evo svaki savjet je dobrodošao... Sve sam pročito na Vašem forumu o gt-jki ali eto zanima me kako je Vama koji je imate več malo duže...
Seb, Vašu bi odma kupio jer sam pratio na forumu kako ste je slagali ali jbg neam tolko para....
Evo sad ču roknut sliku mazde (pardon) al samo da vidite zašto mi se sviđa i gt-jka...