0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
da za volanom wiliams renaulta hehehehehe koji panjevi...http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/video-hocemo-li-ikad-vise-vidjeti-ovakav-f1-duel-na-stazi.html
I nemoj slučajno da mi odete u prepucavanja ''tko može dalje pištai u dalj'', a to se pogotovo odnosi na Senna-Shumacher prepucavanja! Evo par meni najdražih preticanja;Michael Schumacher Vs Hakkinen spa 2000!
@a.m.alfa To je iz "dokumentarca" Lap of gods... a kad smo kod toga, meni je ovo jedna od jačih vožnji:Eddie Cheever at Detroit in Renault RE40Čini mi se da si prije triba stvarno bit vozačina da kontroliraš ove bolide, pogotovo po kiši ovako... jer lik u svakom zavoju mora ispravljat auta, pri svakom ubrzavanju proklizava... strašno nešto...
Maaa pričaš pizdarije, ja sam izbroja najmanje 2 zavoja di nije ispravlja auto :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
daleko najbolji zvuk je imao ferrarijev 3,5 litreni V12 i onaj 3 litarski nije bio los
Kad se sjetim suza krene, zamirišu uspomene... Pogledan ovaj video i baš mi je žaj šta nisan moga u to vrime gledat formulu...Danas nema ovakvih pozitivnih luđaka... Gilles ovde vozi baš za publiku... u jednom trenutku na dva kola vozi i maše publici... toga više nema... previše je para u Formuli danas... Zandvoort 1979. Gilles Villeneuve on three wheels
@Face_OffProvjerija san i u pravu si! Znam da na startu mašu, da bi ih se uočilo... ali nisam to nikad vidio na stazi...Ni na ovoj snimci ne maše iako ima problem... očito nije prespor Gilles Villeneuve driving blind
Formula One Taxi - 3 Drivers Ride on One Car