Cekam dojmove

Prošli tjedan stigle žarulje, odmah sam ih išao montirat, ali sam ostao razočaran.
Prvo, montaža je dosta teška, jer je tijelo žarulje iza grla dosta debelo, pa ona žica koja ju drži na mjestu jako teško sjeda na mjesto, i potrebno ju je presavinuti drugačije da se uopće može vratiti na mjesto.
Drugo, kad se žarulja stavi u far, ne stoji onako kako bi trebala stajati, a to je okomito na podlogu, da ledice svijetle vodoravno, ako me razumijete. Ako se samo utakne u far, žarulja stoji ukoso i jako loše svijetli. Nakon malo prčkanja, skužio sam da se grlo može malo zakretati, ali onda žarulja ispada van iz plastičnog "adaptera" (jer vjerojatno koriste iste žarulje sa različitim adapterima za različita grla). To sam riješio tako da sam sa trenutnim ljepilo zalijepio kućište žarulje za plastični adapter, i nakon toga je žarulja stajala onako kak bi trebala.
Ali jačina svjetlosti i dalje nije bila usporediva sa halogenom žaruljom. Probao sam još nekoliko položaja, ali nisam dobio zadovoljavajuće rezultate, tako da sam se na kraju vratio na obične halogene žarulje.
Ne tvrdim da ni jedne LED žarulje ne valjaju, ima na forumu ljudi koji su bili zadovoljni s njima, ali eto, meni se ove nisu pokazale dobrima...