0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
prilikom par pokusaja paljenja se javilo ko da se nesto melje.
pa ima onu plastičnu zaštitu, nije bio pod vodom 2sata da bi tolko ušlo,još mi nije jasno kud bi vodu povuko u motor
Imam frenda kojemu je povukao vodu na istom motoru na isti način.
nije problem samo termički udar nego i to što voda nije stlačiva kao zrak, dobiješ efekt ko da si u cilindar stavio kamen
danas probo upalit,anlaser ucini ck znaci cuje se ali nema snage pokrenut makinu.znaci zaribalo.na sipki od ulja se vidi emulzija tj da ima vode..dok se ne otvori ne znam tocnu stetu ali pretpostavljam da je klipnjaca ko iz prve slike.samo ne znam da li stradaju ventili i klipovi.moze li to proci liso.e sad kad je ovakva situacija glupo je samo to radit iako vjerojatno nisu posli lezaji.sad treba komplet sve nanovo,znaci temeljni ,leteci klipovi ,klipnjace sredit redilicu i komplet glavu.s obzirom na ove danasnje obavjesti sto mislite kolika je steta,sto se MORA mjenjat a sto vjerovatno nije stradalo.problem su novci jer mi je ovo jedino prometalo.znam da ima nede na forumu i probacu pronac ali ajte dajte cijene pojedinih djelova da znam koliko mi treba novaca za generalnu