0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kako si ti iz njegovog pitanja uspio skuzit koje selene treba da znas da su 80kn?sta svi seleni kostaju isto?
Kaže mi čovjek u tokiću da ti seleni pašu samo na te vilice koje jesu u katalogu, a ne na drugu marku vilica jer da može bit razlika u promjeru. Da su držalite selene i da iz tog razloga više ne drži.
jel znas koliko dođu originalne vilice triba bi ih minjat
Znam da su gornje bile 400 kn u jednom ovlaštenom seervisu, dal su spustili cijenu ili je to redovna cijena nemam pojma. Za donje nemam pojma.
Gornja originalna 615 a donja 1560 Samo selena ima zasebno od Spidana, Sidema,Swaga, TEW-a, Lemfordera i tak dalje...Nova Swag vilica je oko 700kn, ja ih imam i rade savršeno i ne vidim smisla mjenjat samo selene kad neznaš kad će prosvirat kugle
Nova Swag vilica je oko 700kn, ja ih imam i rade savršeno i ne vidim smisla mjenjat samo selene kad neznaš kad će prosvirat kugle
Ej aj mi molim te reci dali bi se to sve skupa dalo dobro ispodmazivat da probam proci sto bezbolinije?
Doci cu ja kod tebe kad budem bio u Zg pa da mi sve to lijepo ispodmazuješ što se da podmazat za početak pa dokle traje nak traje, a onda čim opet počne škripati pa ces mi onda reći šta točno škripi pa ću to prmijenit!