Prvo veliki pozdrav cijeloj ekipi s foruma, a i onima koji nisu na forumu, a voze...
Ovih dana sam napokon našao vremena i rekoh idem si staviti daljinsko zaključavanje, kao većina osoba s foruma. No, tu nastaju problemi još prije ugradnje daljinskog zaključavanja. Naime motorić od suvozača je krepucnio, pa sam promijenio kompletnu bravu. Stavio sam ispravnu polovnu, naravno prije ju spicio da bude kao nova, pa sam zatim odlučio promijeniti i ovu od vozačeve strane, jer mehanički više nije bila u bajnom stanju. Također sam stavio ispravnu, polovnu i prije ju ucaklio, podmazao i rade obe kao po loju. E tu sam nakon ovoga zapeo jerbo centralno nikako da više profunkcionira. Indikatori otvorenih vrata ne pokazuju da su niti jedna otvorena. Inače pokazuju i ako neka nisu dobro zatvorena, a motorići vidim da pokreću sve brave, ali ih odmah i otključaju.
Nažalost više nemam ideja, pa Vas molim za savjet. Dali je možda koji relej u pitanju? Jel netko imao nešto slično? Da li moram obratiti posebnu pozornost i na motoriće/brave zadnjih vrata?
Hvala svima na savjetima.