Evo da i ja podijelim svoje iskustvo , a možda će netko imati isti problem: Na vozačevoj str. ne radi cent. , ali se desi koji put da zaključa ili otključa
onak kad im dođe . Suvozačeva str. radi tak da kad ja otključam ona se meni odmah zaključaju , a kad ključ držim u položaju otključanog onda pošandrca pa se par puta sama zaključaju i otključaju i ostanu u otključanom položaju i prestane mi raditi cent. i na toj str.
: , zgodno zar ne . Nisam mislio ići kod meh. jer volim prčkati po autu sam dok nekaj ne zaje...
pa moram do meh. Tak sam se primil posla
. Skinuo sam stranicu na voz. str. i izvadio bravu i a brava ima meh. dio i elek. dio zajedno. Meh. dio pokreče elek. dio koji pak pokreče strujni krug za sva vrata ,
: nadam se da me kužite , no dobro to i nije tako bitno
. Ono kaj hoču reči je da sam rastavio taj elek. dio i unutra ima: mali motorić , sklopkica , zupčanici i naravno par žičica. Meni je riknula ta sklopkica , koju sam odlotal i otišao u "elektronic shop" (tak nekak se zove) u Tratinskoj malo niže od Cibone sa desne strane , (možda i neki znaju di je to pa me mogu ispravit) , kupio sklopkicu za 11kn . Vratio se doma , zalotao sklopkicu , vratio sve nazad i riješio problem centralnog , sve za 11kn i jednog popodneva provedenog sa alfom u društvu
Eto ako bu neko imao isti problem da ne strahuje kaj je , nadam se da će mu ovo biti od koristi
pozdrav svima
.