25-01-2021, 12:01:41

Autor Tema: alfa romeo 166 super 2,0 , v6 turbo  (Posjeta: 2315 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

z3k4

  • Gost
  • Trade Count: (0)
alfa romeo 166 super 2,0 , v6 turbo
« u: 23-12-2010, 09:53:14 »
Pozz drugari sutra idem da gledam jednu alfu 166 2.0 v6 turbo ,momak mi tvrdi da auto ima full opremu meni nesto sumljivo oko navigacije,telefona i tempomata pa cu stavit neke slike da vi to pogledate pa ako mozete da mi kazete da li to auto posjeduje to pozz i hvala puno mnogo ce mi to znacit




 

Offline stefan

  • Trade Count: (+2)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 705
  • Karma: 43
  • Spol: Muški
  • Alfa 166:::2.4JTD:::110kW
    • Lukovdol - Zagreb
Odg: alfa romeo 166 super 2,0 , v6 turbo
« Odgovori #1 u: 23-12-2010, 10:06:20 »
Telefon nema. Morala bi imati utor za sim karticu s desne strane displaya kao na slici dolje. Za ovo drugo ne znam...
 

z3k4

  • Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: alfa romeo 166 super 2,0 , v6 turbo
« Odgovori #2 u: 23-12-2010, 10:25:56 »
hvala drug ali ima neko dugme dole pored displjea pise tel ???? cekam jos da mi neko potvrdi za navigaciju i tempomat ???
pitanje jos jedno ako ima navigaciju trerbala bi da ima kuciste gdje se moze ubacit CD da li to mora imati i gdje se nalazi???
« Zadnja izmjena: 23-12-2010, 10:31:41 od z3k4 »
 

Offline stefan

  • Trade Count: (+2)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 705
  • Karma: 43
  • Spol: Muški
  • Alfa 166:::2.4JTD:::110kW
    • Lukovdol - Zagreb
Odg: alfa romeo 166 super 2,0 , v6 turbo
« Odgovori #3 u: 23-12-2010, 10:32:27 »
Ako su to jedine fotke , onda će ti teško netko moć pomoć. Na prvoj fotki se taman ne vidi dio ručice od žmigavaca gdje bi se vidjelo da li ima tempomat, a za navigaciju jedino da ima fotku prtljažnika gdje bi se vidio boks sa ulazom za cd za instalaciju navigacije.

Što se tiće ove dugmadi ispod displaya, to ti sve 166 imaju isto, tako da ne znači ako ima dugme da to imai  kao opremu... :rolll:

« Zadnja izmjena: 23-12-2010, 10:33:17 od stefan »
 

z3k4

  • Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: alfa romeo 166 super 2,0 , v6 turbo
« Odgovori #4 u: 23-12-2010, 10:37:32 »
SAd sam zvao momka i rekao mi da na rucic od zmigavaca ima tempomat :P     
aha znaci nema tel to je sigurno a sad cu da ga pitam za cd u prtljazniku, a nisam bas neki poznavalac alfe ali znas li mozda za sta joj sluzi toliki displey ako nema navigaciju ????
 

Offline stefan

  • Trade Count: (+2)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 705
  • Karma: 43
  • Spol: Muški
  • Alfa 166:::2.4JTD:::110kW
    • Lukovdol - Zagreb
Odg: alfa romeo 166 super 2,0 , v6 turbo
« Odgovori #5 u: 23-12-2010, 10:39:59 »
Utor za telefon:


Ispod je CD changer, a iznad box za instalacijski cd za navigaciju:


Ručica tempomata:


Eto toliko...Neka ti tip poslika te stvari i pošalje na e-mail, tako da ne gubiš vrijeme i pare bez veze na put...  :mah:




 

Offline stefan

  • Trade Count: (+2)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 705
  • Karma: 43
  • Spol: Muški
  • Alfa 166:::2.4JTD:::110kW
    • Lukovdol - Zagreb
Odg: alfa romeo 166 super 2,0 , v6 turbo
« Odgovori #6 u: 23-12-2010, 10:41:13 »
SAd sam zvao momka i rekao mi da na rucic od zmigavaca ima tempomat :P     
aha znaci nema tel to je sigurno a sad cu da ga pitam za cd u prtljazniku, a nisam bas neki poznavalac alfe ali znas li mozda za sta joj sluzi toliki displey ako nema navigaciju ????

Nek se nađe!  :craz

Sve 166 imaju isti display!
 

Offline stefan

  • Trade Count: (+2)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 705
  • Karma: 43
  • Spol: Muški
  • Alfa 166:::2.4JTD:::110kW
    • Lukovdol - Zagreb
Odg: alfa romeo 166 super 2,0 , v6 turbo
« Odgovori #7 u: 23-12-2010, 10:42:33 »
Iako ti navigacija u 166 nije od neke koristi jer ne postoje karte za balkanski dio europe!  :hehe:
 

z3k4

  • Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: alfa romeo 166 super 2,0 , v6 turbo
« Odgovori #8 u: 23-12-2010, 11:03:06 »
Hvala vam drugari poslao sam mu te slike za telefon kaze ima pise i mora imati jedino kaze da neko prije njega izvadio heehhhhe  :smijeh :smijeh :smijeh
 u gepeku ono nema sto znaci da nema ni navigaciju  odmah cijena dole a napisao full oprema joj boze  :color:
 

Offline stefan

  • Trade Count: (+2)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 705
  • Karma: 43
  • Spol: Muški
  • Alfa 166:::2.4JTD:::110kW
    • Lukovdol - Zagreb
Odg: alfa romeo 166 super 2,0 , v6 turbo
« Odgovori #9 u: 23-12-2010, 11:08:57 »
Hvala vam drugari poslao sam mu te slike za telefon kaze ima pise i mora imati jedino kaze da neko prije njega izvadio heehhhhe  :smijeh :smijeh :smijeh
 u gepeku ono nema sto znaci da nema ni navigaciju  odmah cijena dole a napisao full oprema joj boze  :color:
Ima još takvih koliko hoćeš...
Valjda su prije vozili VW, pa ako ima klimu i grijane retrovizore odmah je ful oprema ...  :)
 

z3k4

  • Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: alfa romeo 166 super 2,0 , v6 turbo
« Odgovori #10 u: 23-12-2010, 11:18:37 »
hehehehheheehe to si dobro rekao
 

Offline Isus

  • Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • *****
  • Postova: 15289
  • Karma: 497
  • Spol: Muški
  • 156
    • ZG Pešča
Odg: alfa romeo 166 super 2,0 , v6 turbo
« Odgovori #11 u: 23-12-2010, 11:28:20 »
ma kaj vam je naziv full operma se uvijek bolje prodaje, a malo ljudi zna sto se nudilo pod full opremom.

Vidio sam oflase di se Punto 55 s nudi kao "full oprema" tu vjerojatno misli da ima motor i getibu  :craz :craz
Kockasti auto, najbolji auto.
 

Offline SrdjanBL

  • Trade Count: (0)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 1204
  • Karma: 43
  • Spol: Muški
    • Banja Luka
Odg: alfa romeo 166 super 2,0 , v6 turbo
« Odgovori #12 u: 23-12-2010, 21:33:05 »
Punto mora imati i volan da bi bio u full-u  :batin :batin :batin :batin

Ja kad sam kupovao auto nailazio sam na svakakve oglase tipa: "Ful oprema osim koze i klime" :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: