0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pozdrav svima! zna li netko kakva ide xenon žarulja u far od 156 đurđe znam da ide h7 ali dali ide h7rc (kraća) ili ne mora bit RC jer u 156 dasilva kad sam stavljamo morao sam stavit RC jer ova obićna h7 xenon zarulja nije stala u leziste bila je malo dugacka, pa ne znam kakva je situacija sa ovim farovima na đurđi :
Trebala bi ic D2S xenon zarulja.
Ma ne pa ja imam sad obicnu halogenu h7 zarulju
E onda vjerovatno nemas xenon farove, nego obicne.
Mislim da je popravio samo stanje sa starim...Hans je dogovorio sve i odvel me do njega.Svijetli ko blentavo,evo sad dosao iz Crikve starom cestom...vidio sam svaku živinu u šumi...zeca,vjevericu,lisicu,bambija.Stvarno svijetli ekstraRekao je da samo prije tehničkog dođem da slozi setup za prolaz..
Mozes pojasniti ovo malo?Ugraditi će ti pranje ili skida xenon?
Šta je onda na kraju s tim ksenonom u praksi?Digla se neka frka prije godinu dvije da će svi koji nemaju originalnu instalaciju morati skidati, pa se poslje to sve stišaloja bih ksenon!
Ja nemam senzor za autonivelaciju tako da su mi uvijek u početnom položaju (dignu se od nule do njega).To je znao biti problem kad natrpaš auto, ali od kada je gore Eibach nemam nikakvih problema s tim. Ne znam sto je s tim senzorom na 147, ali mislim da moraju i kod nje biti na zadnjoj osovini.
Nema ni smece od farova na 156 lecu, dok recimo 145 i 146 imaju.Na dam stvarno sa 156 odusevljen u ovih godinu dana, ali farovi su teska nula.Najesen ide unutra morimoto posto poto, makar kupio jos jedan set farova za tehnicki
Sve stoji, samo aftermarkt xenon bez leca za mene ne dolazi u obzir. China seljo tuning nije za mene.
nema obicni far, xenon ima. leca je sranje iskreno, brze puno oslabi svjetlo u leci nego kad imas normalno sjenilo. leca je u malom prostoru, zagrijava se puno, prlja se brzo, izgori sjenilo itd itd.. nova leca je super, al kad ostari ne valja nistakolega je govorio za 147 FL, ona kad ima xenon nema lecu nego izgleda skoro ko i obicni far samo sto je prilagodjen za xenon i koristi recimo d2r sijalicu koja je predvidjena da ne ide u lecu/projektor. 147 prefl ima lece kad ima xenon
Treba mi savjet u vezi xenon kita za GTV-a jel valjaju ovi ebay kitovi išta i šta kupiti ? Unaprije hvala ivo:
ne po mogučnosti leću nego obavezno,ako misliš stavit bez leća odmah odustani