danas dobio kronični popizditis, jooj kad samo vidim temu onu alva vs ...... gdje svi alfu veličaju po pitanju vega, a ja baš imam iskustva da je alfa najlošija po pitanju svega.

već 1001 put si mislim ovo složim i stavit ću ju u oglas jer nemam živaca više, kupit neki normalni auto, najnormalniji.
Išao danas da ću staviti ove nove Xenarc-ice u 156. Aha, kak ne, nemožeš doma promijenit samo tako žarulju, na desnoj strani smeta crijevo koje ide iz posude rashladne tekućine za jedan od gornjiš šrafofa, a do donjeg bi možda i došao ali neznam kak vratit opet natrag kad s esloži, lijevo isto tako s donjim.
Ajde budem si onda promijenio barem prednju lijevu žarulju od žmigavca, prekjučer krepala, kaj je to, 2 minte posla, ja izgubio 22 i odustao, jer kod xenona (za kratko) je konektor tolko velik da nemožeš iza zavući prste i skinuti konektor s žaruljom van. Onda se sjetim da alfa ima tem skidanja farova, prvo moraš skinuti branik, a opet da bi ga skinuo nem asuper ssistem kak imaju švabe na vodilice i 2 šrafa ga drže, ovde ima jebavanja u blatobranu s naravno oksidiranim šrrafima. Aha, ono kaj me desni xenon zeza, el do balasta ili žarulje, nemreš znat jer balast nemreš skinuti dok ne skineš far, i branik.
Nakraj usvega odustao, izvadio alfu iz tople garaže, sparkirao nutra e46, i stavio xenarc unutra oba za 5 minuta, tam možeš i slona pokraj farova pospremit, i balasti su na dohvat ruke, možeš žmirečki u pol 3 ujutro promjenit sve žarulje i balast, netreba niš skidati.
Aha, da, fama se nastavlja, jučer otišao križ desni, trese ko da guma prazna totalno, s alfom nikad nije dosadno, živjela

Već si sad razmišljam koju da uzmem nakon ove