0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
to me i zaintrigiralo on je vjerovatno zna da je treča klasa sijalica jer mi je dobacija pri odlasku "par dana če ti biti malo žuto svijetlo dok se malo ne razgore".Prošlo je več skoro i dva miseca
: : : : nije valjda da je tolko bila ruzna da si glavu kroz otvor za skije gurnio : : : :
a neka reklamacija?
Da i ja postavim jedno pitanje, možda netko ima iskustva. Stavio xenon 6000K u maglenke na 147-ci FL. Stavio sam leće u farove, i sada su mi maglenke bzvz u žutoj boji. Znam da bi bilo bolje da ostanu žute, jer su bolje za maglu, ali eto, ipak estetika mi je važnija, jer sa ovim xenonom u farovima i u magli dosta dobro vidim. Da li će previše blještati, mislim da ne bi smjelo, pošto mi maglenke izgledaju kao leće, tj. imaju zaobljeno staklo???
Sutra dolaze nove žarulje, uzeo sam D2S Osram Xenarc cool blue intensive (5500K, 3200lumena), pa ak se ne popravi s njima, budem stavil taj AL balast desni novi, onda bude opet Betlehem.Ima tko kakvu vezu za nabavku balasta? jer cijena je
Kolko si platio žarulje i di si uzeo??
Javi se Toniju:http://www.njuskalo.hr/farovi-svjetla/orginal-xenon-balasti-originial-balast-oem-al-valeo-hella-mitsubishi-oglas-6388655Ja sam dosta toga uzeo od njega, od povjerenja je, i ima dobre cifre (imal je origigi d1s Philips po 500kn/par!!)
Saznao sam da se vise tehnicki nece moci proci s xenonima ako ne zadovoljavaju sljedece uvjete: xenon s lecom, pranje farova i automatksu nivelaciju snopa. Saznao sam od prijatelja koji je jucer isao na tehnicki, lik ga je pustio ali rekao je da se vise nece moci proc. Frend ima lece. :speer: :speer:
Nisam sve cito,pa ako je vec bilo zao mi je : : Ovako zanimam me dal je ko stavljao od 6000K H1 i kako je zadovoljan sa svjetlom,jer imam u planu kad prodam felge to si uzet :
Imaš Philipsa po 450kn/par