Košuljice nikako nisam mogao izvaditi.. išao sam malo eksperimentirati...nisam htio puno okolo sa šarafcigerom jel je aluminj ultra mekan,
pa sam skinuo sve karike sa jednog klipa (koji je za smeće) i ostavio samo onu na vrhu,
i progurao ga kroz kušuljicu ali u krivom smjeru :hehe: znači čelom prema radilici, karika izbije taman na drugu stranu,
iskoči iz košuljice i drži ju po milimetar sa svake strane, zatim se uzme čekić

neko drvo i udri po čelu klipa i udarac dva tri lagano
i stvar ispadne van u roku par sekundi, a ne ovako 3 sata zaje*ancije.

E sad, sve bi bilo dobro sa sam koristio duži komad drveta, ovako sam taman kad je iskočilo sve van lagano drvenom drškom čekića lupio, ma lupio, TAKNUO
ovaj komad aluminija, tj rub gdje je glavni ležaj i vidi se da se malo izbacio uz rub, i kad se prolazi prstom sastrane osjeti se da je pobjeglo...

Mislim da nije ovaj dio gdje je sam ležaj ali svejedno....

Bit će bolje kad će se idući v6 slagat... :

Pa me to mučilo pa sam išao ponovno radilicu ubacit i stegnut na propisanih 88 NM i probat zavrtit da vidimo jel se da okrenut, vrti se normalno kao i prije.
Išao sam provjeriti aksijani luft, istina teško je gurnut radilicu naprjed nazad jednom rukom ,

zašto se to prije nisam sjetio provjeriti.. nego tek sad nakon incidenta...
Ima lufta nešto manje od MM šta vjerujem da je puno previše, hm da nisam možda krivo stavio aksijalne ležajeve

: Čuju se i vide kako plešu kad se okrene radilica ljevo/desno.
Evo filmića gdje se vidi kako se vrti i na kraju gdje ima lufta... pa nek iskusniji nabace koji savjet... i koliko lufta smije imati, i jel ima tih ležajeva za kupiti

evo linka za video:
IMG_1027vrtnja+axial_luft.MOVKad se pojača čuje se luft

Nadam se da če radit, nešta jubitu "procesing" već 10min

Za svaki slučaj evo i video za download na hotfileu (potreban quicktime da bi se pogledao)
http://hotfile.com/dl/78150405/0fde433/IMG_1027vrtnjaaxial_luft.MOV.html