0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Zašto nema tablica ni na jednoj ni drugoj od moga susida???
Zašto tako rano, čekao si da vratiš sat unazad. : :hehe:
Vidio sam je u živo danas... Prekrasna... Ideš pravim smjerom... Samo da je na ispuhu malo glasnija...
Alfa 147 GTA by Bandit
Imao sam na svojoj isto power loop od supersprinta i dok nisam stavio i srednju cijev bio je umjesto lonca nije bilo dobro kao poslije...Daleko od toga da taj motor ima sam od sebe prekrasan i poseban zvuk...
Naljepnice su već stigle. :
(Image removed from quote.)
Nisam htio predugo čekati s ovim. Zasad ide bez prednjih naljepnica. Nisu još stigla, a kad dođu, onda ću ih naknadno staviti.
koji si točno postupak s klještima radio?i naljepnice što prije gore, bez njih izgleda ćelavo i bezveze...i bolje je naljepnice staviti prije pajoš jednom bezbojnim lakom preći....
Predobri diskovi, samo mislim da si zamjenio lijevi za desni disk, krivo di ga okrenuo...
...meni je sada na OMP zadnjem disku bila strelica ugradnje i kontra je od ovoga što je bandit stavio...e sad, dali to ima veze, zbilja neznam...
Kliješta se sad suše, tako da nije problem provjerit ću sutra ima li kakvih oznaka...
Provjeri obavezno usporedi ih oba, recimo na Bmw u M3 e46 koji sam imao ide obrnuto od ovog kako si ti stavio, ali smjer vrtnje diska se gleda po smjeru kanala za hlađenje.
Smjer kanala od unutra prema vanjskom rubu ili obrnuto?
Da bi disk bio montiran ovako kako ti je sad i da je to u redu, kanali za hlađenje bi trebali stajat obrnuto od smjera narezanih crta na disku. Možeš čak zovnut Roberta u gabrek da ti točno to objasni, ali ovako ti je to kako sam ti rekao... Mislim da si im zamjenio strane 99%
disk ti mora biti obrnuto montiran od onoga na slici di je namontiran
Uspio pronaci uputstvo, nije bilo u kutiji nego sa strane... provjerio jutros, i evo premontirao diskove, sad je ok. Hvala!!!