Eh da...skup taj cijeli sport za mijenjati na pamet ... ovaj stabilizator sam odsarafio s gornje strane ... ali ne i sa donje jer nemam bas gdje to serafati osim na cesti ...
Malo sam ga natezao ovako i onako ... ali mi nije nis cudno ... mislim, nije se razlohalo da u rukama zajebava ... ali opet ... mozda je to toliko sitni zazor da ne kuzim.
Mogao bi to zamijeniti ... 140 kn/kom ... ali opet, zasto da bacim 300 kn ako ne moram ... to mi je skoro 1 amortizer ... budem skrenuo do majstora koji mi odrzava Alfu ... pa cemo vidjeti jel vidi nes konkretno ili misli da bi nesto moglo biti pa cemo od tud dalje ...
EDIT: Eh da ... rece mi netko da bi mogao skinuti te stabilizatore skroz i provozati se ... ne da ostavim to tako, nego ujutro kad najvise lupaju jer je sve hladno odvest se na posao bez njih ... ako nesto lupa onda nije ni to stabilizatora ni do balans gumica jer vise nije povezano sa ovjesom ... odnosno trazi dalje ako i tad lupa ... pa sad, jel stvarno nece nista puknut/otkacit se ako maknem te stabilizatore? Znaci za ovu akciju odvest se na posao...nekih 10 km po gradu.