I Gruding je nekad bija vrhunska marka za tehniku, tj. TV, radio, audio, itd, po kvaliteti, inovativnosti itd......
Sad je to ime za prodaju kineskog smeća elektronike, klasa Quadro, Vivax, samo piše Gruding, Kinezi su kupili poznato ime radi bolje prodaje, da ispadne neki brand. Isto tako ko kupi Alfu, koji BMW, pa nisu oni ludi za ime dat tolke pare, da Alfa ima stabilnu prodaju cca 400.000 godišnje pa ga kažu koga hebe, idemo pripakirat svoje modele u drugi omot, i okrenit lovu,..... Neznan ko to može osim megalomanske firme ala VW..... Ja san Lamborgini otpisa isti dan kad su ga oni kupili, može bit od zlata, ne pročitan ni crte kad izađe novi model.
Kroz Fiat se baren kolko tolko vidi talijanski duh, u povijesti su imali genijalne dizajnere motora, imaju Ferrari, a nije mala stvar bit uz firmu ka šta je Ferrari, ipak je to dio Alfa Romea, koji još i danas živi i radi najbolje sportske aute na svitu.
VW je firma koja je morala rastavit i kopirat Fiat 128 da bi proizvelia svoju prvu kolko tolko modernu i normalnu autu.... ne fala.
Nikad nisan sija u neki VW, Audi, Škodu, Seat da mi je izmamilo emocije da dođu suze na oći.... A to imaju talijanske aute, u ćemu je štos neznan, imaju ono nešto....... Mogu oni stavit dizajn, jake motore, sve, al nema tu ono nešto, Alfa je talijanska i točka.
Sićan se sridnje škole, poćetak devedesetih, sidili bi na zidiću na odmoru, i jedan put prokomentira jedan kolega iz razreda, njegovi radili u Njemačkoj, ono švabofil, kaže ma nije mi jasno, prođe Mercedes, BMW, niko ni glave okrene, jel prođe spušteni stojadin svi gledaju, ( moja ekipa ), da nekažen kad bi zaluta koji ritmo, ili 33, 75...... Tu se već kova zanat..... stanje uma......
Posli kvarova na A4 kod prijatelja, nisan siguran da bi se išta dobilo na kvaliteti, ma to ionako nebi imalo nikakve veze sa talijanskin autama, pa me i ne zanima....