jedan salut sponzorima i organizatorima
jedan salut policiji i dobro odrađenom poslu
jedan salut svima koji su došli i dobro se proveli
jedan salut Imc-u ... auto je bomba i nije za oglasnik

polako sredi to i samo do pleha
jedan salut Hičkiju i ekipi ... njima je nagora smrt umrit žedan

:

jedan salut Oru i bandi ... slijedeči put napravit ćemo više mjesta na parkingu kako bi poslagali suncobrane po propisu

jedan salut mladoj dami koja je cijelu noć tulila na mikrofon ... draga moja nisi ti za susret alfista ti svoju sreći potraži na HTZ-u

jedan salut ekipi na nočnom roštilju ... e to je volja

jedan salut onom dedi koji je skoro umro za mikrofonom na Platku ... kako deda pjeva

:

:
jedan salut svim zgodim curama koje su nam susret učinile još lijepšim ... slijedeći put manje odjeće pllliiizzzz

jedan salut sekti Splitska divizija ... dobre fotke

nadam se druženju u 9.mj

jedan salut sekti iz Metkovića ... dobro je bilo vidjeti vas opet ... isto 9.mj ako bude sve dobro i moguće

jedan salut zagorcima koji su nas zabavljali od Petrola,Kamačnika pa sve do kasno u noć

jedan salut Piquet ... čovjek je odradio snama sve što je mogao al u jednom trenutku je migrena bila jaća pa je bila truba i povlačenje ... drugi put tablete sa sobom uzet

jedan salut pijanom Speedu ... nudio ti se fuk a ti si se češal po glavi ... e moj jazoooo :hehe:
jedan salut Isusu ... blažene su bile minute kad je bio tiho
jedan salut curama iz crvene GT-jke ... bilo ih 3 ... neznaš koja je luđa

:
jedan salut sekti iz Slovenije ... stari moj gaziš ti tu 75icu .... svaka čast ... veselo veselo fantje

jedan salut svima koje nisam naveo ili zaboravio ...
imate svi jedan salut od sekte Zg divizija ... hvala vam svima na druženju i vidmo se druge godine
e a sad samo jedan djelić blažene tišine

By Demons Be Driven