Bravo Rivi, sad dizlo unutra i ćeraj kupejku

Pa i ne baš. Jučer san je malo pokuša provozat, pa i ne ide kako triba. Pri niskim okretajima štuca, turbinu baš i ne osijećam. Vjerojatno je od pustog verglanja u prazno triba ispuvat. Probat ću danas, pa ću vidit. Ako ne upali, vraćam je Tonču.
Inače, šta se tiče samog popravka i svega skupa, za one koje interesira:
- uredno dobiješ sve dijelove koji su skinuti s auta i ambalažu novih. Nisu svi dijelovi stavljani novi, ali mi je dao garanciju na polovnu pumpu koju je stavio.
- bez problema je potrošio nekih pola sata u razgovoru što je rađeno na autu. Nisam ga ja puno ni pila', meni je kao laiku samo bitno da auto ide.
- predložio je par stvari koje još treba napraviti (pročistit šprice, promijenit remen "klime", zamijenit amortizer koji je izdušio...), također unaprijed rekao cijenu tih troškova, što mi se čini poprilično pošteno!!
Rezime je da cijenuovog popravka ja sam ne mogu procijenit, ali, iako je poprilična, niko nije rekao da me prevario. Što se tiče susretljivosti, ovisi kad dođeš (što je i normalno), jer ako mu baneš u podne, kad je tamo 10 ljudi, ne možeš ni očekivat da ćeš vodit neke dubokoumne razgovore, međutim, ako je sam, bez problema odvoji vremena za priču.
Eto, još jedno iskustvo za procijenit meštra, da vam sutra, nedaj bože, izbor bude lakši.
Hvala svima koji su u temi sudjelovali svojim savjetima, a i onima koji su zajebancijom pokušali ublažit situaciju.