10-02-2025, 14:06:31

Autor Tema: Potrošnja goriva i kapacitet rezervara 145/6 i 155 (boxer, ts, td, jtd) sve na jednom mjestu  (Posjeta: 66723 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline alfa fun

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
Nije mi dalo mira pa san iša tražit u manual-u. Ovo je baš za 8v i V6. Kaže, manje od 5 litara rezerva.  :care  :care  :care

Kakvi prevaranti  :smijeh

Offline abatenoj

• Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • 156 light busso
    • Old Castle
Sta se cudite. Pa talijanima se pali rezerva cim kazaljka padne ispod pola rezervara.  :)

Offline Boxer

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 2.4 mjet
    • Čakovec
Meni an 146 u svakom desnom zavoju pada kazaljka, ako uletim opako s pola tanka padne i upali rezervu pa se vrati...na 145 nisam imao tih problema, preselit ću cijelu pumpu s plovkom pa da vidimo onda :ok:
Rasprave s budalama nemaju nikakvog smisla, prvo te navuku na svoj nivo a onda dotuku iskustvom.

Offline Prta

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • 155
    • Split

mozda mi je zarulja direktno na akumulator spojena :D :D
Dream. Build. Drive.

Offline Bero

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 145 1.6 boxerača & 159 1.9 diZLO
    • Jastrebarsko
Meni an 146 u svakom desnom zavoju pada kazaljka, ako uletim opako s pola tanka padne i upali rezervu pa se vrati...na 145 nisam imao tih problema, preselit ću cijelu pumpu s plovkom pa da vidimo onda :ok:

Da, to je zgodna stvar kod 145/146 boxera, svaka pumpa ima svoju politiku...  :tooth
Meni je na staroj pumpi kazaljka bila mirna ko bubica, a sada sa ovom drugom pumpom (staru sam mjenjao jer je pukao plastični pipac na koji se kači brza spojnica) mi je ko da vozim 33 - kad kočim kazaljka padne za 1/4, kad ubrzavam onda se penje, itd...  :D
Biti će lima, ali nikad više kao alfa 33...

Tbird

• Gost

:lol :lol u tom slucaju ti trosi i akumulator...ili je u rezervoaru rupa bez dna  :D  :D
U svakom slucaju, veliki potrosac...jeftinije da si nadjes tri otocanke za tankat  :tooth :D
« Zadnja izmjena: 10-04-2017, 06:08:28 od Tbird »

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: Prta

Offline alfa fun

• Ovisnik o alfistima

E, mogla bi bit.
Buni me ta tabla kod tebe. Ista kao u 16V. Meni je u 8V svitlo rezerve livo od nule, malo okruglo.
A zadnje, desno, svitlo (koje ima funkciju) na donjem dilu table je upozorenje za nevezan pojas.

Offline Prta

• Ovisnik o alfistima
  • 155
    • Split
mislim da je tvoja prva generacija tih tabla, a moja malo novija :dontno:
Dream. Build. Drive.

Tbird

• Gost
E to su bile table, tlak i temp ulja, voltaza...a ne ova nova govanca od eur3 normi na ovamo, kak i frizideri, kad istekne garancija crkne, a ti ne vidis nikakve naznake sta se desava i u kakvom je sta stanju :wal:

Offline IgoRR

• Član Alfa Kluba 8
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Zagreb
to vrijedi za sve novije aute...

Tbird

• Gost
to vrijedi za sve novije aute...

Pa da, to i govorim, od uvodjenja eur3 na ovamo...sto novije to gore  :kosa:
Svaka sljedeca norma uzrocno posljedicno trazi tehnicki "napredniji" motor, sustave, ovo ono... Dosla su vremena da u sustini svi vozimo Voyagere iz star treka  :D
« Zadnja izmjena: 10-04-2017, 10:26:53 od Tbird »

Offline abatenoj

• Ovisnik o alfistima
  • 156 light busso
    • Old Castle

Ma to je normalno da se rezerva upali poviše kvarta rezervara, nema straja još može 100 km bez problema  :ok:

E to su bile table, tlak i temp ulja, voltaza...a ne ova nova govanca od eur3 normi na ovamo, kak i frizideri, kad istekne garancija crkne, a ti ne vidis nikakve naznake sta se desava i u kakvom je sta stanju :wal:
istina, danas nemaš pojma o ničemu nego samo u vožnji izbaci poruku na BC i popali lampice i stani kraj ceste i jebi mu mater škovacinsku

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: Prta

Tbird

• Gost
Hahahaa hitit ga u škovace  :lol :lol :smijeh