Dobro, završili smo!!!

Negdje na 3. brzincu nam je puko zadnji zadnji ljevi amortizer. Osjetio sam da je z lj kraj kao da je amortizer prazan. Odpeljali smo tako i 4. brzinac mada još nisam znao o čemu se radi. Nakon 4. brzinca kada smo došli u BOX u servisni interval Damir veli da idemo na ćevape a meni vrag nije dao mira pa smo uzeli dizalicu i kad smo podigli z lj kotač amortizer je samo pao. Odjurili smo kod mene u radionu i zamjeni zadnje amortizere sa starim Osravom. Nastavili i na 5. brzincu je bio prolom oblaka na Sljemenu. Prošli smo par puta kroz velike lokve vode i zalijali alternator pa nam je na leru počela svjetlit njegova lampica. Auto je svako put sve teže palio pa smo ugasili sve potrošače i tako završili rally. Ostalo je bilo sve ok osim što su nas gume malo razočarale. Federal cestovni semi-slick potpuno nov je bio dosta nekontroliran. Kao da sam vozio zimske gume za razliku od prošle godine di smo vozili istu gumu koja je odvozila neznam koliko Grobnika, Kumrovec i neznam sta sve još i držala je jako dobro a ove su bile koma. Prednje disk pločice sam stavio nove od Taroxa, , do sada su bile EBC, i počele su pravo kočiti tek u drugoj polovici rallya.
Eto!!! Sa malo problemčića ipak smo završili i na kraju zadovoljni ošli doma. Tradicionalno najviše mi se svidio brzinac Laz i Matenci koji je cca 50% bivših Samci