Ugl. svi vi koji imate malo jači zvučnik u bunkeru, vjerojatno vas nervira onaj neugodan zvuk kad se polica trese dok malo pojačate.
Isto tako je bio kod mene slučaj pa sam odlučio taj problem riješit.
Dakle kupio sam Brax pastu za dampiranje i krenuo na posao. Nažalost nisam slikao sve dok sam rastavljao no pokušat ću vam objasnit riječima.
Prvi korak:
Prvo sam skinuo siceve, prvo se donji dio skida imaju dva imbus šarafa ispod sica, zatim gornji, oni isto imaju dva imbus šarafa no njih vidite tek kad maknete donji dio siceva. prije nego mičete gornji dio siceva morate maknut naslone. ugl.kad odšarafite imubse gornji dio siceva vam je zataknut pa podizanjem prema gore skidate siceve sa nosača.
Drugi korak:
zadnja polica je učvršćena sa plastičnim šarafima koji su unutra u funkciji kao tipla, a glava je zaobljena i jednostavno ih morate potrgat jer ih ne možete drugačije isčupat, barem ja nisam uspio. sljedeć morate odšarafit sa svake strane po jedan šaraf na bočnoj plastici koja također drži policu.
Treći korak:
Kada ste sve oslobodili od šarafa, prvo skidate bočne plastike. one se skidaju podizanjem prema gore, ali maknite gume koje ih drže sa strane, jer su te plastike zataknute na kukice pa će vam biti lakše skinuti ih.
Četvrti korak:
kada ste sve maknuli ostaje vam samo polica no prije nego ju počnete vuć i makivat iz bunkera morate odspojit žicu koja vam ide za treće štop svjetlo. i to je onda to.
Peti korak:
Sve je izvan auta, uzmete policu, otvorite brax pastu i počnete nanosit sa špahtlom. za neke druge teško dostupne dijelove automobila možete pastu malo razrijedit vodom no za samu policu nemorate već samo špahtlom 3-4 milimetra debelo nanesete sloj i ostavite da se suši 3-4 sata na temperaturi od oko 20 stupnjeva. Ja sam radio u nešto hladnijim uvjetima pa mi je duže malo trebalo da se osuši no učinak je bio isti...
I to je cijela mudrost...
P.S. za sve nejasnoće slobodno pitajte, a ako će netko tako nešto radit u okolici Bjelovara, i nije siguran baš u svoje sposobnosti rado ću pomoći...