Nisam uspio spojiti sve na žaruljice od displeja. Jednostavno nije radilo, moguće jer sam lemio, a tada sam imao neku ŽNJ lemilicu s ogromnim vrhom, pa nije baš ispalo najbolje
Pa sam pospajao žaruljice međusobno i spojio ih na osvjetljenje upaljača, tako da kad upalim svjetla, uključi se sve.
I to je radilo, samo što je izgledalo ovako

Zbog silnog ožičenja nisam mogao staviti stražnji poklopac, pa je svjetlo probijalo sa svih strana.
Onda mi je palo na pamet iskoristiti vodove na PCB-u koji spajaju žaruljice, ali to sam išao isprobavati tek kad sam nabavio novi rezervni panel klime
Prekinio sam vod koji dolaze sa pin-a na konektoru i ovaj koji ide nazad na PCB:

Ovdje se bolje vidi:

- ovaj ide na jack

- a ovaj dalje na pločicu
Nije baš pedantno, zbog nedostatka poštenog alata
Na drugoj pločici se nije mogao prekiniti taj vod koji ide na PCB, pa sam uklonio ovu diodu:

Dvije žice sam spojio na jedno kućište žaruljice. Provukao sam žice unutra, tako da bude bolji kontakt, a i žaruljica drži žice da ne ispadnu.

Na kraju sam imao samo dvije žice koje izlaze iz kućišta panela i spajaju se na osvjetljenje od upaljača.

Dosta vremena sam potrošio na sve te kombinacije, ali i to mi je jednostavnije nego traženje kvara na instalaciji u autu
Glavno da sada imam betlehem u autu
Do sada je bio mrak, nije svjetlila nijedna oznaka za klimu, oznake kontrolnih lampica, oznake za otvorena vrata, kao ni upaljač.
Hvala risti za novi panel klime i grbiju koji mi je provukao žice sa upaljača

grozim se te autoelektrike, kaos!