bio...slike prebacim u pon...
u salonu je bijela sa crvenom kožom i telefonkama sa 7 rupa...
ovako na suho...instrumenti su mi odlični, ona središnja lajsna u plavičastoj boji mi je fenomenalna, komande klime ne bi loše stajale ni u pagani zondi, dna šalter fora...
šteta što i dio oplate vrata nije u boji kao na 156 već samo sicevi...oplata vrata...onaj dio u sredini i sama ručka su odlični dok je drugi dio plastike očajan...kvake su iste "prejeftine"...ručica mjenjača odlična....naslon za ruku mi se čini loš treba vidjeti u vožnji...čudno je da se ne može spustiti više...
izvana..unutrašnji dio fara u antracit boji super...auto ima i bixenone...retrovizori isto antracit...bočni dio vrata je crna ružna plastika kao na 147 redizajn...nema više one sjajne plastike kao na prvim 147icama (tu bi odmah išla karbon naljepnica)...kvake su isto antracit boja...zadnji farovi se fora ističu na bijeloj boji...klješta kočnica u crvenoj boji...fenomenalno mi auto izgleda kada se gleda bočno pod malim kutem...prag, zakrivljenost vrata kao na 156 pa onda široka guza a krov se sužava kao na coupeu...
manje više jedino što bi rađe neke druge fele i možda unutrašnjost u crnoj boji...
cijrna 245.000kn