Moram priznati da mi opšti stav glede giuliette žestoko ovisi od boje i nivoa opreme. Nisam je još u cijelosti svario, a ove slike od kolege klaudija su super i sve pohvale za iste ali je uslikana top oprema za giuliettu. Ja sam recimo sjedio u top opremi minus koža i mogu reći da izgleda bezbroj puta jeftinije i lošije, kompletno auto izgleda sivo i bezlično unutra. Ovi crveni šavovi razbijaju monotoniju samo tako, šavovi i rebrasta sjedišta. Kožni volan ako nema aluminijumskih umetaka i šav na koži izgleda smiješno, jedna ogromna površina crne plastike sa crnim dugmićima, također izrazito plastičnim. Volan 147mice je umjetničko djelo za ovaj giuliettin, veličina je taman, logo je tamam, prelazi perforirane kože na grublju su fantastični itd itd. Verzija u kojoj sam ja sjedio to nije imala i unutra izgleda kao yugo skala 128 - barem što se tiče sjedišta..........
Šta znam nisam je još svario, lijepo je auto ali za mene nema onog WoW efekta kao kad sam prvi put vidio alfu 147, alfu 159 pa čak i Breru a o Spideru neću ni da govorim on je pojava taman da se na šlepi pojavi........