0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Čemu vrijeđanje, kolega? Nisam se dobro izrazio. Htio sam reći da je 2004.g. daleko u smislu razvoja autoindustrije. Pa novi modeli izlaze svakih 4-6 godina...Dakle nije realno uspoređivat auto koji je iskonstruiran prije 6 g. s najnovijim modelom. Mislim barem... :rolll:
pročitajte test od giuliette u novom Auto klubu
sve 5 - ja se slažem
danas sam išal u AC pogledati Giuliettu ima samo crvena....nikakvi dojmovi..... ono ništaaaaaa .... kraj posta
Nijedan auto danas nije nis posebno. Sve isti falus. :rolll: Pogotovo verzije sa 5 vratiju. Jedino mi delta odskace dizajnom I trovratni megane mi je OK. Ovo ostalo sve izgleda izgleda kao naoteceno stopalo nekog jetija.
Znači i ti seliš u onu off temu :hehe: :hehe:
ma boja ja neka glupa bila i nije mi sjela ... al mi ne pada na pamet da neke blatim sam zato kaj mi nije baš po volji
Pametno. E kad bi svi tak razmišljali na ovom forumu...
Onda bi bilo dosadno
Ne bi. Vi ste dosadni stalno s tim pljuvanjem po mitu i giulietti To se više nikome ne sluša
ma pusti ih nek , da mi nije uletila 147 DC sigurno bi vec imao giullettu 2.0 jtdm doma u dvoristu , crvenu metalik.
Tak i ja. Da nisam uzel novu Mito prošle godine, sigurno bi išel na novu Giuliettu. Samo se još dvoumim oko motora: 2.0 jtdm ili 1.4 multiair...
ne samo po ta dva modela, već po 90% alfi na ovom forumu nevalja i baš su ružne
ako vozis na kratke ture i dosta po gradu onda multia a ako radis 30000 km na god i to uglavnom otvorena cesta onda
potpisujem od 147 156 pa nadalje sve
A radim oko 15000km, dosta gradske vožnje... :rolll:A multiiair je i jeftiniji.. :Mada, bilo bi lijepo i
Samo ove stare krame su super valjda... Novo ništ ne valja.