Pa Alfa je propala osandesetih, i kupija je Fiat, znaći tada je već propala, od tada egzistira ka brand na fiatovin modelima, malo je živnila sa izlaskon 156 i 147, al opet nedovoljno da stane na noge. Da ne polemiziramo, malo taj mit Alfe izdižete malo priviše, nikad Alfa nije bila savršena pa nije ni danas, nema razloga da se pljuje po Giulietti po detaljima u kojima je oćito išla korak unaprid u odnosu na prošli model, a to je svakako motorizacija.
Ja san samo tija navest da nikad Alfa nije bila naj naj sportskija naj naj boljega dizajna itd, ali imala je svega toga u sebi i temperament i dizajn, tako isto ima i novi model, nevidin kako je katastrofa da dizel od 170ks ide 220km, i da ubrzava za 8s do 100, ili da je poćetni dizel motor 105ks....., najviše se kritiziralo 147 šta nije imala poštenoga benzinca, sve se baziralo na dizelima, sad kad su predvladali benzinci opet nevalja....
Ma svi mi imamo razlićite poglede, a zato forumi i služu, da se raspravlja, i naući nešto novo....., dva magarca su uvik pametnija od jednoga, hihihih
Ja san samo reagira iz želje da se Giulietti da šansa.......